Activitatea mai multor localuri din Capitală, suspendată în urma verificărilor. Care sunt acestea

fratelli.jpg

localuri fratelli
Au fost găsite nereguli în actele de funcționare ale mai multor localuri
Foto: Facebook/Fratelli

În urma verificărilor făcute de Primăria Sectorului 2 din București, activitatea a nouă cluburi și trei săli de evenimente a fost suspendată. În ciuda neregulilor, localurile continuă să funcționeze.

În urma incendiului din clubul Bamboo, Poliţia Capitalei a verificat actele de funcționare ale mai multor localuri. Din cauza neregulilor, activitatea acestor cluburi a fost suspendată, precizează Digi 24. Iată care sunt localurile vizate:

 1. Fratelli
 2. Tapo
 3. El Grande Comandante
 4. Maya
 5. Chaboo
 6. Șurubelnița
 7. Seva Cuisine & Lounge
 8. Queens
 9. Giabello 2012
 10. Guesthouse
 11. Greda Events
 12. Aristocrat Events
 13. Imperial Ballroom

Loading...

Citește și

 • bamboo

  În noaptea de vineri spre sâmbătă, 20 spre 21 ianuarie, scenariul tragic din Colectiv era să se repete. Clubul Bamboo a izbucnit în flăcări, clădirea fiind făcută scrum. Din fericire, nimeni din cele peste 700 de persoane aflate în club nu și-a pierdut viața, dar în prezent, 44 de oameni se află în spitalele din București, după ce au fost răniți de flăcări.

 • În sfârșit, la clubul Bamboo pot intra echipele de anchetă pentru a descoperi cauzele incendiului care a distrus cel mai cunoscut club din România. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au anunțat că după 57 de ore de la izbucnirea focului acesta a fost stins și nu mai sunt probleme de securitate

 • catalin botezatu club bamboo

  Clubul Bamboo este distrus în totalitate, o afacere prosperă care i-a adus în pragul falimentului pe asociaţii localului. Unul dintre ei a vorbit despre posibilitatea ca acest incendiu să fi fost provocat, fiind a doua oară în ultimii 12 ani când pompierii sunt solicitaţi să intervină pentru a stinge flăcările ce au mistuit totul. Cătălin Botezatu, unul dintre acţionarii clubului, a lăsat să se înţeleagă că este vorba despre o mână criminală.

 • incendiu bamboo

  Flăcările au mistuit clubul Bamboo, care mai arde şi la această oră. Incendiul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă la ora 3.30, iar la şapte ore după producerea lui, pompierii încă se mai luptă să stingă mici focare. Pagubele sunt uriaşe, clădirea fiind o ruină din imaginile surprinse sâmbătă dimineaţă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1