Accidente în lanț în sectorul 2 din Capitală! Carosabilul a fost spălat cu o substanță pe care se alunecă „ca pe gheață”

Ultima actualizare:
Oamenii susțin că alunecau „ca pe gheață”
Oamenii susțin că alunecau „ca pe gheață”

Participanții la trafic au întâmpinat probleme marți, 30 iunie, în sectorul 2 al Capitalei, după ce o substanță cu care a fost spălat carosabilul a provocat mai multe accidente din cauza alunecării vechiculelor.

Mai multe accidente și tamponări au avut loc marți dimineață în Sectorul 2 din București, după ce Supercom, firma care se ocupă de salubrizare, a curățat șoselele cu apă amestecată cu o „soluție alunecoasă”. Primele incidente au avut loc în jurul orei 9:30, iar după o oră și jumătate, traficul a fost reluat în condiții normale.

Accidente în șir în sectorul 2 al Capitalei

Polițiștii de la Brigada Rutieră au anunțat că au fost înregistrate 21 de apeluri și s-au produs mai multe evenimente rutiere.

Tot reprezentanții instituției au explicat într-un comunicat că a fost amendată firma Supercom cu suma de 5.000 de lei, după ce „pe mai multe artere din sectorul 2 s-a format o peliculă glisantă”, care a „a pus în pericol siguranța participanților la traficul rutier”. 

De asemenea, mai mulți șoferi revoltați au publicat și în mediul online filmulețe și imagini cu modul în care arăta strada dată cu soluția respectivă. „Zici că au dat cu ulei”, se aude spunând un internaut. În aceeași filmare, la o distanță de câțiva metri, un scuter este răsturnat. Cel care filmează îl surprinde apoi și pe un bărbat rănit, care s-a răsturnat cu mopedul.

 „Noi facem cu mâna de 45 de minute să încetinească mașinile, că s-au lovit cinci mașini”, se mai aude în filmare. Pe grupul de Facebook Infotrafic București-Ilfov, alți zeci de șoferi se plâgeau de situație, publicau imagini cu străzile lucioase și spuneau că au văzut accidente.

Potrivit viceprimarului, firma Supercom a fost amendată de Poliția Locală cu 10.000 de lei, pe lângă amenda primită din partea Brigăzii Rutiere, informează libertatea.ro.


    Oamenii susțin că alunecau „ca pe gheață”Foto: Facebook
Oamenii susțin că alunecau „ca pe gheață”Foto: Facebook
image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net