Accident teribil în Capitală: Un şofer începător şi-a ucis doi prieteni

Ultima actualizare:

    Maşina s-a făcut praf în urma impactului cu stâlpul(Foto: Romania TV)
Maşina s-a făcut praf în urma impactului cu stâlpul(Foto: Romania TV)

Un şofer de 19 ani din Capitală şi-a ucis doi prieteni, în timp ce alţi doi au ajuns la spital cu răni grave. Toţi erau în maşina condusă de tânărul care avea permisul doar de trei zile. Băiatul gonea cu viteză şi a intrat într-un stâlp.

Accidentul s-a petrecut în cartierul Colentina din Bucureşti. Tânărul gonea în toiul nopţii, cu încă patru prieteni în maşină. La un moment dat, a pierdut controlul bolidului şi a intrat într-un stâlp. Bilanţul accidentului este cumplit.

"Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un stâlp de pe mijlocul drumului. Doi tineri au fost proiectaţi pe carosabil, iar ceilalţi trei au rămas în maşină", a declarat Andrei Codău, de la Poliţia Rutieră a Capitalei.

Doi dintre tinerii aflaţi pe bancheta din spate a maşinii au fost proiectaţi pe asfalt şi au murit pe loc. Alţi doi au fost duşi de urgenţă la spital, unul, direct pe masa de operaţii.

"Două dintre victime, cu răni, au fost transportate la spital. Pentru celelalte două s-au început manevrele de resuscitate, care, din păcate, nu au avut rezultat, ulterior declarându-se decesul", a precizat Cosmin Bâsceanu de la ISU Bucureşti.

Şoferul, care luase permisul de numai trei zile, a scăpat ca prin minune, informează romaniatv.net. El a fost dus la spital pentru a i se recolta sânge, apoi la poliţie, pentru audieri. Tânărul este urmărit penal pentru ucidere din culpă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net