Accident rutier în Capitală. Trei adulţi şi doi copii, răniţi în urma impactului

accident3.jpg

Foto: ISU
Citeste tot despre: 

Trei adulţi şi doi copii au fost răniţi, duminică după-amiază, într-un accident care s-a produs în Bucureşti şi în care au fost implicate două autoturisme. Doi dintre adulţi sunt încarceraţi şi inconştienţi.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc pe şoseaua Gheorghe I. Siseşti.

Trei adulţi şi doi copii, răniţi într-un accident rutier, în București

În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite, fiind vorba despre trei adulţi şi doi copii. „Doi din cei trei adulţi sunt inconştienţi şi încarceraţi", a transmis ISU Bucureşti-Ilfov, precizând că cei doi copii sunt conştienţi. La accident au intervenit o autospecială de descarcerare, 3 SMURD şi una de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

accident-2.jpg

Foto: ISU

Cei doi copii au fost transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu pentru mai multe investigatii. În autoturismul de culoare roșie se aflau 2 adulți care au fost descarcerați (soț și soție) și cei 2 copii.

Din primele date, cauza accidentului ar fi neasigurare la schimbarea direcției de mers, însă se fac în continuare cercetări. În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un copac.

accident-1.jpg

Foto: ISU
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1