Accident pe străzile Capitalei! Un autobuz a lovit șase mașini

autobuz.jpg

Un autobuz a lovit 6 mașini parcate, pe bulevardul Alexandru Obregia
Foto: Facebook

Un autobuz RATB a lovit șase mașini parcate, după ce șoferul a intrat cu vehiculul în bordura stației de autobuz, fără să frâneze. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Un șofer neatent al al Regiei de Transport Public București (RATB) a reușit să producă pagube materiale pentru șase posesori de autoturisme, după ce a izbit puternic vehiculul pe care îl conducea, de bordura stației de autobuz, conform Digi 24. În momentul în care se apropia de stație, acesta nu a frânat la timp, cauzând impactul. Ulterior, din cauza loviturii, șoferul a pierdut controlul asupra volanului și a lovit șase mașini parcate în împrejurimea stației de autobuz.

Accidentul a avut loc pe linia autobuzului 313, pe bulevardul Alexandru Obregia. Din fericire, nu au existat victime, deși în autobuz se aflau călători. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În urma anchetei demarate de poliție, probabil că șoferul autobuzului va fi nevoit să plătească daune materiale pentru pagubele create celor șase şoferi.

autobuz_accident_2.jpg

Șoferul vehiculului a pierdut controlul volanului, după ce s-a lovit puternic de bordura stației de autobuz
Foto: Facebook

 

Loading...

Citește și

  • soferi autobuz ratb 112 calatori

    Aproape că nu există zi în care bucureștenii care circulă cu transportul în comun să nu întâmpine neplăceri. De data aceasta, câțiva călători ai liniei 112, care se îndreptau marți dinspre Băneasa către Pipera, au trăit momente cumplite, după ce șoferul i-a „tăvălit” efectiv prin autobuz. Apoi, în loc să-și ceară scuze, și-a bătut joc de ei.

  • capcane sobolani graunte otravitoare parc

    Pericol în Parcurile Herăstrău și Cișmigiu din București, după ce grăunțele otrăvitoare din capcanele puse pentru șobolani au fost împrăștiate pe iarbă și pe alei. Primăria Capitalei le atrage atenția părinților și bunicilor care ies cu copiii în parc, dar și proprietarilor de animale să aibă grijă de aceștia în timpul plimbărilor.