Accident pe lacul Snagov: cinci persoane au fost rănite, una a murit

Ultima actualizare:

    Accidentul de pe lacul Snagov s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminicăFoto: arhiva Click!
Accidentul de pe lacul Snagov s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminicăFoto: arhiva Click!

Un accident grav s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe lacul Sangov din apropierea Capitalei, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit. La bordul acestora erau 11 persoane. Cinci au fost rănite, iar una dintre victime a murit.

Accidentul s-a produs după miezul nopţii. Potrivit informaţiilor furnizate de anchetatori, una dintre ambarcaţiuni era staţionată pe lac, iar cealaltă a intrat cu viteză în ea.

O persoană dată dispărută iniţial în apă a fost găsită moartă de scafandri pe fundul lacului, la 7 metri adâncime. Căutările au durat 11 ore, fiind îngreunate de vizibilitatea redusă în apele lacului.

Patru victime ale accidentului au fost transportate la Spitalul Elias şi la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Una dintre ele se află în stare gravă, fiind în comă.

„În urma impactului au rezultat cinci victime, una în stare bună a refuzat transportul, celelalte patru victime au fost transportate de echipajele SMURD la spital. Două la Spitalul Elias, o femeie şi un bărbat cu traumatisme cranio-cerebrale minore şi fracturi deschise de membre inferioare, şi alte două victime la Spitalul Floreasca, una din victime fiind în stare gravă în comă, cu traumatism cranio-facial grav, traumatism abdominal grav şi cealaltă victimă cu un traumatism cranio-cerebral minor”, a declarat Bogdan Opriţa, coordonator SMURD, la Digi24.

O epavă a fost găsită la 200 de metri de mal, la şase metri adâncime, potrivit lui Daniel Vasile, purtător de cuvânt la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net