Acasă la renii Moşului. Îi creşte tot anul, face bani o lună!

Ultima actualizare:

    Toto şi Luna sunt închiriaţi pentru distracţia copiilor
Toto şi Luna sunt închiriaţi pentru distracţia copiilor

Ho, ho, ho! Mai e o săptămână până la Crăciun şi renii Moşului freamătă de nerăbdare. Click! a ajuns în staulul de poveste unde locuiesc renii fermecaţi. În povestea magică de Crăciun, sania Moşului este trasă de nouă reni năzdrăvani, care pot zbura, numele acestora fiind: Rudolf, Vixen, Blitzen, Comet, Cupid, Dancer, Dasher, Donner şi Prancer. La marginea Bucureştiului, în sectorul 2, pe Şoseaua Petricani, Adela Ivănescu s-a gândit să aducă forţe proaspete la sania Moşului şi a cumpărat din Laponia doi reni superbi, parcă scoşi din basme.

Ei sunt Luna şi Toto, în vârstă de 2 ani, respectiv 4, foarte cuminţi şi blânzi,  nerăbdători şi bucuroşi să primească o recompensă din partea copiilor cuminţi. Nu există an să nu le ducă daruri prichindeilor, însoţiţi de Moşul cu desaga încărcată.

simeon stalpnicul png

“Renii sunt animale sălbatice, dar n-ai zice. Sunt cuminţi şi foarte simpatici. I-am adus din Laponia pentru a celebra naşterea Maicii Domnului, dar şi Sărbătoarea Crăciunului. S-au adaptat mai greu din cauza climei, dar au trecut cu bine peste verile toride şi acum încântă cu gingăşia lor copiii la evenimente. Mănâncă frunze de stejar, lucernă, orz, minerale speciale, pentru a fi în formă, de Ajun şi au în permanenţă un doctor care se îngrijeşte de sănătatea lor”, ne-a spus Adela Ivănescu. 

Renii radiază de fericire când sunt înhămaţi la sanie, şi mai ales când au parte de zăpadă. Zilele acestea au fost la munte, unde le-au dus copiilor daruri de Moş Niculae. “Ne deplasăm şi pentru grupuri organizate, preţul variază în funcţie de amploarea evenimentului şi de locaţia în care trebuie să participăm”, ne-a mai spus proprietara. Firmele contractante şi clienţii de iernile trecute ne-au mărturisit că tarifele percepute ajung la circa 500 de euro pe eveniment. În provincie, tarifele sunt mai mici, mai ales dacă şi perioada de închiriere este mai mare. 

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net