7 accidente, în 24 de ore, în Capitală. Recomandările polițiștilor

Ultima actualizare:

    Unul dintre cele șapte  accidente produse a avut loc ieri, la ora 15.51, pe Șos Petricani (foto: Marian Iliescu)
Unul dintre cele șapte accidente produse a avut loc ieri, la ora 15.51, pe Șos Petricani (foto: Marian Iliescu)

În ultimele 24 de ore, în Capitală au fost înregistrate șapte accidente rutiere. În urma acestora trei persoane a fost rănite grav, iar alte șase rănite uşor.

Principalele cauze care au dus la producerea lor au fost neacordarea de prioritate autovehiculelor și traversarea neregulamentară. Pentru a vă feri de incidente, polițiștii vă dau câteva sfaturi.

”Precipitaţiile influenţează negativ desfăşurarea traficului rutier din Capitală. Având în vedere faptul că, la această oră, în Bucureşti plouă, iar vântul puternic şi ploaia pot favoriza producerea unor grave accidente rutiere, Brigada Rutieră a Capitalei recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să circule cu viteză redusă, să mărească distanţa de siguranţă în mers şi să evite efectuarea manevrelor în trafic (depăşiri, treceri de pe o bandă pe alta, etc.) fără o temeinică asigurare. În plus, recomandăm ca luminile de întâlnire să fie folosite pe timpul zilei permanent, mai ales în condiţii de vreme nefavorabilă. Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi”.

Semafoare defecte

La ceastă oră, semafoarele din următoarele intersecții sunt defecte: str. Mihai Eminescu – str. Viitorului, Șos. Kiseleff – str. Monetăriei,  Șos. Pantelimon – Șos. Iancului.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net