Britanicul acuzat de pedofilie a fost pus în libertate. Decizia instanţei a fost contestată

Ultima actualizare:

“Instanţa a decis înlocuirea măsurii arestării cu măsura obligării inculpatului de a nu părăsi localitatea Deva. Soluţia Tribunalului Hunedoara nu este definitivă. Procurorii au făcut recurs, iar dosarul a fost înaintat Curţii de Apel Alba Iulia, scrie ADS Hunedoara.

Până la decizia instanţei din Alba Iulia, bărbatul va rămâne în arest”, a precizat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara. A contestat condamnările

În luna mai a acestui an, Dorday a primit o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, cu executare, pentru pedofilie şi pornografie infatilă, însă a contestat decizia magistraţilor, iar dosarul a fost repus pe rol la tribunal.

Azi dimineaţă, pedofilul judecat pentru numeroase abuzuri sexuale comise asupra unor minori care îi erau “închiriaţi” din cartierele sărace ale Petroşaniului, pentru a-i staisface nevoile perverse, a fost adus în faţa instanţei, unde a cerut să fie pus în libertate, unul dintre motive fiind faptul că nu reprezintă un pericol pentru societate.

Paul Dorday, de profesie doctor în filozofie şi consultant la o companie petrolieră din Olanda, a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu minori, care erau racolaţi contra-cost de către complici din Petroşani. În municipiul minier, Dorday îşi închiriase un apartament, unde îi erau aduşi copii cu vârste între 13 şi 17 ani.

Obsesie

Anchetatorii au descoperit asupra lui un card de memorie care conţinea sute de imagini cu minorii dezbrăcaţi, puţi să mimeze poziţii sexuale.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net