Brigitte şi sora ei s-au «tunat» de 13.000 de euro - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sunt frumoase de pică, însă nu s-au mulţumit cu darurile de la Mama Natură. Surorile Brigitte Sfăt (34 de ani) şi Cristina Szeifert (31 de ani) au spart puşculiţa pentru a-şi face, la estetician, o imagine perfectă.

Brigitte a cheltuit aproximativ 8.000 € pentru trupul ei.

simeon stalpnicul png

„Din fotografii se ob­­servă că la nivelul feţei a suferit mai multe intervenţii chirurgicale sau non-chirurgicale la nivelul feţei.Şi-a mărit buzele şi aproape sigur are o operaţie la nivelul nasului. Are sprâncene frumos conturate, este posibil să-şi fi făcut un lifting. Pomeţii sunt proeminenţi, probabil în urma unor infiltraţii cu acid hialuronic, iar legat de implantul mamar, pare unul de mărime medie", a declarat pentru Click! medicul estetician Cristian Niţescu.

Aceleaşi îmbunătăţiri, dar ce-i drept, mai puţine are şi mezina Cristina, de profesie fotomodel. Frumoasa blondă lucrează mai mult în Italia, aşa că, se pare că a apelat la medicii din Cizmă pentru intervenţiile estetice. Cristina şi-a mărit buzele, sânii, şi-a arcuit sprâncenele şi şi-a făcut un ten impecabil cu ajutorul pe­­­­­­eling-ului chimic.

Totuşi, ea nu recunoaşte decât operaţia de la nivelul sânilor: „Am o singură intervenţie la sâni. Am făcut-o când eram cu fostul meu iubit. Nu am făcut-o pentru el. Aveam sâni destul de măricei, dar aşa am simţit eu nevoia", a declarat Cristina pentru „Clubbing Report", de pe www.click.ro.

simeon stalpnicul png

Aşa arăta în puşcărie

În 2004, Brigitte Sfăt a fost închisă, fiind acuzată de tâlhărie şi de sechestrare de persoane. A stat în puşcărie doi ani. La acea vreme, Brigitte nu apelase la atâtea retuşuri estetice.

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

Ilie, îţi plac chiloţeii leopard? - VIDEO

Brigitte Sfăt, cu bikini leopard la vedere în club - FOTO

Sora Brigittei Sfăt: «Bărbaţii din România nu-mi plac, sunt mitocani!» VIDEO

Ovidiu Torj către sora Brigittei Sfăt: «Eşti o paraşută, mă refer la avioane»

image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net