Botoşani: Tânăr cercetat penal pentru seducţie

Ultima actualizare:

Maria D., de 17 ani, din satul Poiana-Vorona, s-a îndrăgostit de vecinul ei Mihai Iremia cu patru ani mai mare şi i-a cedat avansurilor pentru că acesta i-a promis că o va lua de soţie.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, tânărul de 21 de ani a trăit timp de jumătate de an cu tânăra care este elevă în clasa a IX-a la un liceu din localitate. După ce tânară a rămas gravidă, iubitul său a alungat-o acasă la ea spunându-i că nu o va mai lua de nevastă. În aceste îmrejurări, părinţii fetei l-au reclamat pe Mihai Iremia la Poliţie.

„ Plângerea a fost depusă săptămâna trecută.  Tânărul de 21 de ani este acuzat de seducţie, infracţiune pedepsită de Codul penal ", a declarat cms. Gabriel Miron, purtător de cuvânt IJP Botoşani. Tânărul este cercetat penal pentru seducţie şi riscă până la cinci ani de închisoare.

Familia minorei refuză mediatizarea cazului pentru că speră că amorezului îi va veni mintea la cap şi le va scăpa fata de ruşine. Acesta este primul caz de seducţie reclamat la Ijp Botoşani.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net