Bote, supărat că Voicu e încet la minte

Ultima actualizare:

    Frumuşelul Voicu  Pânzar a primit o  bilă neagră de la  Cătălin Botezatu.  De fapt, designerul l-a certat pentru a-l  motiva să-şi  continue studiile
Frumuşelul Voicu Pânzar a primit o bilă neagră de la Cătălin Botezatu. De fapt, designerul l-a certat pentru a-l motiva să-şi continue studiile

Foştii şoferi ai Monicăi îşi dispută cu ardoare rolul de manechin preferat, în gaşca de băieţi ai lui Cătălin Botezatu. Licenţiat în Drept, Adrian Filote i-a luat însă faţa lui Voicu Pânzar, sexy-şoferul reuşind cu greu să lege două vorbe în public.

L-a făcut manechin cu normă întreagă după ce şi-a dat demisia de la Monica Columbeanu, l-a scos în lumea bună şi în cele mai de fiţe cluburi, dar iată că frumuşelul Voicu l-a dezamăgit pe Cătălin Botezatu.

Deşi nu a făcut nici o boacănă pentru care să fie sancţionat, sexy-şoferul e pe cale de a-şi pierde poziţia de manechin preferat, tocmai în favoarea „rivalului" său, Adrian Filote.

Cum aspectul fizic plăcut nu e suficient pentru a ajunge pe culmile succesului, designerul s-a plâns în repetate rânduri apropiaţilor de faptul că Voicu (22 de ani) e cam sărac cu du­­hul.

Se pare că atitudinea timidă a manechinului ascunde o lipsă crasă de cultură generală şi chiar dificultăţi de exprimare. Acesta e şi motivul pentru care fostul şofer oferă răspunsuri evazive sau chiar se limitează să spună „nu comentez" atunci când e asaltat de microfoane.

Dar prietenul la nevoie se cunoaşte, astfel că Botezatu nu a stat cu mâinile în sân şi l-a sfătuit pe Voicu să urmeze cursurile unei facultăţi, pentru a se mai destupa la minte.

Mai mult chiar, Cătălin face eforturi să-i bage minţile în cap tânărului, explicându-i faptul că trebuie să aibă şi o meserie, căci, peste câţiva ani, va spune „adio" carierei de model.

Voicu a avut probleme şi cu Moni Columbeanu.

Vezi aici cum a spălat pe jos cu el "scorpia de la Izvorani"

Mult mai dezinvolt, extrem de comunicativ şi îndrăzneţ, Adrian Filote, şoferul-dansator licenţiat în Drept, i-a câştigat imediat simpatia lui Bote.

Mai citeşte:

Foştii şoferi ai Monicăi, împreună pe podium la Sibiu!Şoferul Adrian Filote, pus la punct de MonicaŞoferul Filote este şi el manechin la Bote!Fostul şofer al lui Moni stă cu părinţii

Voicu se plimbă cu maşina iubitei!

Manechinul a recurs la o măsură extremă pentru a face rost de bani ca să-şi răsfeţe iubita, o blondă pe nume Roxana.

Tânărul şi-a vândut maşina, un BMV, pentru care a încasat aproximativ 30.000 de euro, iar acum circulă cu autoturismul iubitei.

Mama Roxanei are o funcţie înaltă la Primăria Capitalei.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia comaneci tarom jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net