Borcea, ţinut fără sex o lună

Ultima actualizare:
Alina Vidican
Alina Vidican

Alina, aleasa inimii bossului dinamovist Cristi Borcea, a trecut marţi printr-o operaţie delicată: i s-a înlăturat un chist.

Reîntoarsă din America, Alina Vidican a dat fuga la Timişoara pentru o operaţie urgentă. Viitoarea soţie a lui Cristi Borcea s-a simţit rău mai multe zile, după ce una dintre labii i s-a umflat, iar tânăra risca o infecţie urâtă, care în cel mai rău caz ar fi putut să o împiedice să mai aibă vreodată copii.

Frumoasa de 27 de ani a ales să fie operată într-un spital de stat, chirurg fiind chiar medicul care i-a ajutat mama să o aducă pe lume. "Îmi aduc aminte de naşterea Alinei ca şi cum ar fi fost ieri. Operaţia efectuată nu a fost una grea, însă existau riscurile unei infecţii. Mă flatează că a avut încredere în mine", a spus doctorul Petre Civic. Alina a fost condusă spre sala chirurgicală de iubitul şi viitorul ei soţ, Cristi Borcea, care a ţinut să fie lângă ea.


    Alina Vidican
Alina Vidican

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Botezatu dă 800 € pentru o noapte cu Valeria Marini

Mihaela Borcea a chefuit desculţă la Cannes - FOTO

Cristi Borcea: "Mă bucur că vom disputa finala Cupei României în faţa Stelei"

"Mă simt bine şi urmează o perioadă de recuperare. Vreau să am copii cu Cristi. Nu contează numărul lor sau sexul. Important e să fie sănătoşi. Aştept cu mari emoţii şi nunta. Am înţeles că până la urmă naşul se va ocupa să vină Shakira la petrecere", ne-a declarat ieri Alina.

Intervenţia suferită de Alina îl trimite pe Cristi Borcea în pauză de sex. Specialişti în ginecologie contactaţi de Click! au declarat că după o astfel de operaţie, pacienta nu trebuie să-şi reia viaţă sexuală mai devreme de o lună.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net