Borcea jr. are ceas de 15.000 de euro

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Patrick Borcea e cu siguranţă unul dintre cei mai răsfăţaţi copii din România, având şi avantajul de a fi băiatul acţionarului de la Dinamo, care are o avere de 120 de milioane €.

Prezent la un eveniment caritabil însoţit de mama lui, Mihaela, şi cei doi fraţi gemeni mai mici, de 8 ani, Antonia Melissa şi Mihai Angelo, Patrick şi-a etalat ultima achiziţie.

Citeşte şi:

«Câinii», ameninţaţi cu restanţe la salariu

Mihaela Borcea: «Scap de otrava din corp cu alge»

Cristi Borcea a dat 300 de euro pe un CD cu manele

Soţia lui Borcea, scăpată de mercur de un rus şi un sârb

Aceasta e un ceas marca Hublot alb, de 15.000 €. La cei 14 ani, Borcea jr. se visează deja un gentleman şi încearcă să-l copieze pe tatăl său.

simeon stalpnicul png

El e familiarizat cu viaţa de lux, tatăl său oferindu-i tot ceea ce-şi doreşte. În luna ianuarie a acestui an puştiul a stat o perioadă la Miami, unde bossul din Ştefan cel Mare deţine un penthouse, şi a ţinut morţiş să-şi urmărească live favoriţii de la Heat, echipă celebră în NBA.

El a beneficiat de bilete în zona VIP a sălii, stând lângă rapperul Lil Wayne, unul dintre artişti săi favoriţi, alături de Eminem, Kanye West sau 50 Cent. Pe lângă baschet şi hip-hop, Patrick preferă şi filmele cu mafioţi, Scarface şi seria Naşul fiind în top. În plan fotbalistic, starul lui Real Cristiano Ronaldo e idolul său, deşi este fan FC Barcelona.

Fata lui Cîrţu îşi caută naşi!

După ce în vara anului trecut Roxana Cîrţu, fiica antrenorului de la Steaua, şi-a oficializat relaţia cu Alexandru Bolca, acum cei doi se pregătesc de nuntă. Roxana (27 de ani) şi Alexandru (30 de ani) îşi caută naşi.

„Nu ne-am decis încă! Toată lumea se aşteaptă să fie nişte nume cunoscute din fotbal, însă noi nu suntem hotărâţi la cineva anume. Suntem în căutări şi sperăm să găsim persoanele potrivite care ne pot călăuzi în viaţă” a declarat Roxana pentru Click!.

La evenimentul caritabil au luat parte, printre alţii, Raluca Sandu şi Dani Coman

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Nunta va avea loc la 2 iulie, la Alba Iulia, oraşul natal al mirelui. La petrecere sunt aşteptate în jur de 300 de persoane. „Rochia mi-am cumpărat-o din Spania şi e creată de un designer foarte cunoscut. Alex nu şi-a ales costumul. Meniul va fi unul sofisticat, cu delicatese speciale”, a mai spus Roxana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image
actualitate.net
image
actualitate.net