Bonetti: "Zicu e un jucător de patrimoniu naţional"

Ultima actualizare:

"Am făcut un meci bun şi am obţinut un rezultat pozitiv, cu mulţi jucători tineri în echipă. Mie îmi place să joace toţi, dar ne aşteaptă o partidă importantă sâmbătă şi aveam nevoie ca toţi jucătorii să fie odihniţi", a declarat Bonetti.

"Avem mulţi jucători tineri, care trebuie văzuţi şi folosiţi. Mă bucur pentru Zicu, e un mare jucător, de echipa naţională, jucător de patrimoniu naţional. Era normal ca suporterii să-l admonesteze, pentru că e un jucător bun, însă n-a reuşit să treacă peste perioada grea pe care a avut-o", a explicat tehnicianul "câinilor", după meciul de aseară cu FC Zlatna, scor 5-0, în 16-imile Cupei României.

Tehnicianul a mărturisit că nu a avut emoţii în ultimul sfert de oră, când echipa a rămas în inferioritate numerică, după accidentarea lui Zicu, şi a dezvăluit că îi place "să joace universal, toată lumea să atace, toată lumea să se apere", citat de Agerpres.

Antrenorul dinamovist a mai spus că în acest moment toată atenţia se îndreaptă către meciul cu Gaz Metan, de sâmbătă, în care aşteaptă ca echipa să facă un joc bun şi să continue seria rezulatelor bune.

Antrenorul echipei FC Zlatna, Ştefan Fogoroşi, a declarat după meci că nu şi-a făcut iluzii în privinţa rezultatului, însă a precizat că se aştepta la o prestaţie mai bună de la elevii săi.

"Eram conştient de valoarea adversarului. Am încercat să ne ridicăm la valoarea lui, însă, din păcate, n-am reuşit. Ne-am speriat, iar tinerii mei jucători au fost timoraţi. Dinamo a jucat bine, a pasat mult şi se vede că jucătorii ei şi-au recăpătat încrederea, evoluţiile lor sunt din ce în ce mai bune", a spus Fogoroşi, care i-a menţionat pe Ze Kalanga şi Zicu drept dinamoviştii care i-au plăcut cel mai mult în acest meci.

Dinamo a învins,aseară, pe teren propriu, formaţia de ligă a treia FC Zlatna cu scorul de 5-0 şi a devenit ultima echipă calificată în optimile Cupei României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net