Bomba sexy l-a supt de energie pe Tănase

Citeste tot despre: 

Finanţatorul Stelei l-a "tăvălit" pe Cristi Tănase pentru eclipsa de formă pe care o traversează, dând totodată vina pe Iulia, prietena lui Cristi, care l-a făcut să-şi piardă capul.

"Dacă stai în casă cu o bombă sexy, nu-ţi mai trebuie fotbal. D-aia nu joacă Tănase, că are alte preocupări", a "tunat" Gigi Becali, după meciul de miercuri seară.

Afirmaţiile patronului au alarmat şi familia fotbalistului, care îi dă dreptate sută la sută omului cu banii din Ghencea. Cristi e topit după frumoasa brunetă şi îi face toate capriciile.

Fata îi este alături la Bucureşti în cea mai mare parte a timpului, aceasta luându-i locul mamei fotbalistului. Cristina Tănase a venit în capitală şi a locuit câteva zile împreună cu fiul ei, apoi a plecat la Piteşti, la sugestia lui Cristi.

"I-am făcut toate poftele cât am stat la Bucureşti. Cristi avea mâncare caldă când venea de la antrenament. Aveam grijă de el, se odihnea... Acum e mai greu de când am revenit la Piteşti", a spus mama internaţionalului român. Nu doar familia încearcă să-l convingă pe Tănase să o lase mai moale cu iubita, ci şi prietenii.

Citeşte şi
Becali:" Tănase nu joacă nimic pentru că stă cu o bombă sexy în casă"!
Cristi Tănase, ce ţeapă ţi-ai luat!
Cristi Tănase şi-a luat maşină de 60.000 €
Cristi Tănase şi-a chemat mama de la Piteşti pentru a se muta cu el
Cristi Tănase revine la meciul cu Fenerbahce


Prin Piteşti umblă vorba cum că domnişoara şi-ar face din când în când de cap şi cu alt băiat de bani gata de prin oraş. Până una alta însă, Cristi nu pleacă urechea nici la bârfe, dar nici la sfaturile apropiaţilor şi o pune pe Iulia mai presus de oricine.
Loading...