Bölöni şi Hagi sunt gata să-l lase şomer pe Răzvan

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scaunul naţionalei se clatină serios, iar mandatul lui Răzvan Lucescu la prima reprezentativă se poate încheia abrupt, după meciul disputat după închiderea ediţiei cu Belarus. Favoriţi pentru a-i lua locul sunt Gică Hagi şi Loţi Boloni, doi foşti selecţioneri al României.

Naţionala tremură cu Răzvan Lucescu selecţioner, iar oficialii de la FRF se tem că România riscă să nu se califice la Campionatul European. Mircea Sandu s-a contrat deja cu Lucescu jr. după meciul cu Albania, 1-1, după ce preşedintele FRF a atacat jucătorii.

Răzvan chiar s-a confesat apropiaţilor spunând că regretă că a acceptat să vină la naţională, iar viitorul lui la prima reprezentativă tinde să devină nesigur în condiţiile în care în lumea fotbalului se discută de o înlocuire a lui cu Gică Hagi sau Loţi Boloni.

Favorit în viziunea lui Mircea Sandu pare să fie Gică Hagi, un antrenor cu priză la public şi care ar atrage bani la naţională, prin proiecte de marketing sau publicitare. „Regele" se bucură şi de susţinerea publicului, iar numirea lui la naţională ar readuce fanii la stadioane.

Şi Loţi Boloni e în cărţi la naţională, în condiţiile în care este liber de contract, după ce a fost dat afară de la echipa Al Wahda din Emiratele Arabe Unite după doar trei etape.

Loţi Boloni nu ar spune nu României, dar este un tehnician extrem de cositisitor din punct de vedere financiar. Acesta ar veni la prima reprezentativă numai dacă i s-ar oferi un salariu de 1 milion de euro pe sezon!

Citeşte şi:

Sorin Cârţu: "Răzvan nu este potrivit ca selecţioner"Lucescu schimbă jumătate de echipă

Cârţu: "Răzvan Lucescu nu merită să fie selecţionerul României!"

Rădoi: ”Suntem alături de Răzvan. Nu vrem să plece!”

Loţi, ofertat înainte de Răzvan!

Ladislau Boloni este susţinut şi el de Mircea Sandu şi fraţii Ioan şi Victor Becali, dar are şi contestatari de la Dinamo sau Steaua. Gigi Becali s-a contrat dur cu Loţi de mai multe ori de-a lungul timpului. Mircea Sandu l-a mai ofertat pe Boloni şi în momentul în care Piţurcă a plecat de la naţională. “Îmi doresc să mai antrenez România!”, a recunoscut de multe ori Boloni.

«Regele» are mai mulţi susţinători

Hagi pare mai aproape decât Boloni de echipa naţională. “Regele” este agreat de Mircea Sandu, dar are şi susţinerea celor mai influenţi oameni din fotbalul românesc. Cei mai mari susţinători ai lui sunt fraţii Ioan şi Victor Becali, cei care l-au criticat vehement pe actualul selecţioner în ultima perioadă. Hagi a declarat în mai multe rânduri că este nerăbdător să revină în iarbă.

Lucescu jr., umilit de Serbia şi Israel

Răzvan Lucescu a fost numit selecţioner în vara anului 2009, imediat după ce Federaţia a decis să rupă contractul cu Victor Piţurcă. El a debutat excelent. A câştigat în Lituania şi în Ungaria şi presa l-a catalogat ca fiind un antrenor de mare perspectivă.

Necazurile au început după meciul pierdut cu 0-5 în Serbia. După acel joc, selecţionerul a rupt relaţia cu Mutu, lucru care a stârnit un val de nemulţumiri la adresa sa. Ulterior, România a pierdut în faţa unor echipe precum Israel, Ucraina şi Macedonia, iar Răzvan şi-a atras tot mai multe critici.

simeon stalpnicul png

Bilanţul său la echipa naţională: cinci victorii, trei egaluri şi cinci înfrângeri.

image
image
image
image
image
image
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net