Boloni: "Să antrenez Steaua este un lucru interesant"

Ultima actualizare:

"Nu am discutat cu nimeni de la Steaua. Dacă aş dori să fiu în viitorul apropiat sau pur şi simplu în viitor antrenor la Steaua? Da, sigur. Steaua este echipa pe care o iubesc, echipa unde am reuşit să obţin performanţe care mi-au dat mari satisfacţii. Da, să antrenez echipa Stelei este un lucru interesant şi pentru mine", a spus Boloni, la GspTV.

Întrebat cum ar vedea o colaborare cu Gigi Becali, după ce a spus despre patronul Stelei că nu este un intelectual care să conducă un club de fotbal, Boloni a răspuns: "Sunt destul de inteligent ca să fiu capabil să mă adaptez la diferite tipuri de conducere. Părerea pe care mi-am exprimat-o la un moment dat poţi s-o pui la o parte şi să te concentrezi numai pe munca pe care o ai. Acum, nu vorbesc numai de Steaua, vorbesc în general. Nu m-ar deranja să iau un lucru care poate e deranjant pentru mine şi să-l pun la o parte şi mă concentrez numai pe munca mea. Pentru a face acest lucru, la început, atunci când semnăm acest contract, aş avea o singură frază pe care aş pune-o în contractul meu. Dar nu pot să spun despre ce este vorba".

Tehnicianul a spus că nu îl cunoaşte prea bine pe noul manager general al Stelei, Mihai Stoica, dar i-a recomandat să "coboare în teren" dacă îi place să se implice în pregătirea unei echipe. "Îl cunosc foarte puţin pe domnul Stoica. Am vorbit de câteva ori la Bucureşti, când eram selecţionerul naţionalei. Mi s-a părut un om interesant, un om inteligent, care iubeşte fotbalul. Cred că poate să dea o mână de ajutor Stelei, cred că poate să dea un imbold clubului unde lucrează, aşa a cum a făcut-o cu Dan Petrescu la Urziceni. Este un om simpatic, plin de ambiţie. Cred că ar putea fi un bun partener dacă stă la locul lui. Să-şi facă treaba pe care o are şi nu altceva! Dacă vrea să facă altceva, atunci să coboare în teren şi să facă altceva! Pentru că ştiţi foarte bine cât rău poţi să faci când îţi depăşeşti raza ta de acţiune", a spus Boloni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net