Bölöni ia bani cu lopata de la arabi

Ultima actualizare:

    Ladislau Bölöni a preluat campioana Emiratelor Arabe Unite.
Ladislau Bölöni a preluat campioana Emiratelor Arabe Unite.

Ceea ce „Click!” a anunţat, în exclusivitate, încă de săptămâna trecută, s-a oficializat: Ladislau Bölöni a preluat campioana Emiratelor Arabe Unite.

Recunoscut drept un tip meticulos, care calculează fiecare amănunt înainte de a lua o decizie, Ladislau Bölöni a dovedit că nu se grăbeşte nici atunci când sunt mulţi bani la mijloc.

Deşi arabii de la Al-Wahda i-au oferit un contract fabulos, de două milioane de euro, plus bonusuri, românul a aşteptat mai bine de două săptămâni înainte de a semna actele.

Ajuns de câteva zile la Abu Dhabi, fostul selecţioner a fost prezentat, ieri, drept noul antrenor al campioanei Emiratelor Arabe Unite. Bölöni se află la a doua experienţă în Orientul Mijlociu, după ce în sezonul 2007 - 2008 a pregătit un alt club din Abu Dhabi, Al-Jazira.

Atunci, tehnicianul de 57 de ani a câştigat Cupa „Golfului Persic", iar în campionat formaţia sa s-a clasat pe locul doi.

În conferinţa de presă organizată, ieri, cu ocazia prezentării sale la Al-Wahda, Bölöni a explicat de ce a lăsat Europa pentru Asia.

„Precedenta experienţă în Emirate, la Al-Jazira, mi-a lăsat o amintire frumoasă. Îmi place viaţa în Abu Dhabi, dar şi cultura oamenilor de aici. Sunt convins că lucrurile pe care le-am învăţat pe vremea când am fost la Al-Jazira mă vor ajuta acum la Al-Wahda", a declarat românul.

Acesta a stabilit deja şi programul de pregătire. Reunirea lotului va avea loc la data de 3 iulie. Timp de o săptămână, echipa se va antrena la Abu Dhabi, după care va pleca în Germania, într-un cantonament care se va desfăşura între 12 iulie şi 6 august.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net