Boloni a acuzat lipsa "forţei mentale" pentru a bate Arsenal

Ultima actualizare:

"Sunt dezamăgit, poate şi puţin nervos, dar sper ca pe viitor să trăim momente mai bune. Ne-am pregătit bine pentru acest meci, am analizat adversarul. Am evoluat foarte bine în primele 45 de minute, dar lipsa forţei mentale ne-a împiedicat să ne menţinem până la final", a spus Boloni.

Antrenorul lui Standard a adăugat că jucătorii săi au fost prea naivi când au văzut că au un avantaj de două goluri. "Ne-am lăsat dominaţi psihologic, am lăsat adversarul să ne domine în cea mai periculoasă zonă a terenului. Au existat două momente importante în acest meci. Primul a fost că nu am mai alergat aşa cum trebuia. Dacă aveam experienţa şi forţa mentală necesare, am fi omorât adversarul la centrul terenului. Sigur că pun expresia în ghilimele. Dacă am fi reuşit, am fi avut un moral mai bun. Al doilea moment important a fost eroarea de arbitraj la golul lui Vermaelen, dar nu vreau să caut scuze", a comentat acesta.

Tehnicianul lui Arsenal, Arsene Wenger, a declarat că echipa sa a profitat de faptul că jucătorii lui Standard au obosit după prima repriză: "Jocul a scăzut din intensitate, dar ei au obosit, iar noi am profitat. Am reuşit să fim foarte puternici, mai ales că Standard a dat tot ce a putut mai bine. Au jucat precum într-o finală, cu determinare şi merită laude pentru acest lucru. Nu am văzut prea bine golul nostru egalizator, nu pot să comentez dacă a fost marcat corect".

Standard Liege a condus cu 2-0 meciul din Grupa H a Ligii Campionilor prin golurile lui Mangala (3) şi Jovanovic (5-penalty), dar Arsenal a câştigat prin reuşitele lui Bendtner (45), Vermaelen (77) şi Eduardo (81).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net