Bogdan Stelea, actor în «Sex and the City» varianta românească

Ultima actualizare:

    Bogdan Stelea ,  secundul  naţionalei,  a fost cuminte la filmări
Bogdan Stelea , secundul naţionalei, a fost cuminte la filmări

Bogdan Stelea, antrenorul secund al naţionalei, a lăsat o zi fotbalul pentru actorie. El a filmat câteva scene alături de actriţa Ana Maria Lazăr, imagini care vor apărea într-un episod din filmul "Efect 30", un serial care va fi lansat în octombrie.

Stelea nu s-a gândit niciodată că va cocheta cu actoria. Cu toate astea, încă de acum 10 ani fostul internaţional a apărut în mai multe clipuri publicitare.

În ultimul timp a mai filmat şi spoturi pentru promovarea unor băuturi alcoolice, dar şi unor produse de telefonie mobilă.

Bogdan primisese şi oferta de a juca într-un scurt-metraj, "Proiectul W", unde i-ar fi avut alături pe Marcel Iureş, Anna Lesko şi Florin Piersic jr. Din păcate, proiectul nu s-a mai realizat, iar secundul naţionalei n-a mai apucat să debuteze în industria cinematografică.

A venit însă idea celor de la Prima Tv şi Stelea a acceptat imediat oferta de a apărea într-un episod din "Efect 30", considerat varianta românească a celebrului "Sex and the City".

"Un prieten bun mi-a spus despre ce e vorba. Iniţial, nu am ştiut ce răspuns să-i dau, apoi m-am gândit că n-are niciun rost să refuz. Plus că mi s-a spus că trebuie să-mi joc propriul personaj", a povestit Bogdan Stelea pentru Click!

"M-am simţit foarte bine pe platourile de filmare. Ana Maria Lazăr, partenera mea de discuţii din scenele respective, m-a ajutat foarte mult. N-am avut multe replici. Am tras şase duble, dar totul a fost gata în jumătate de oră", a mai spus acesta.

Antrenorul spune că n-ar da, cel puţin momentan, fotbalul pentru actorie: "Nu m-am gândit să mă reprofilez, deşi îmi place lumea asta. Încă mai am treabă cu fotbalul".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net