Blonda lui Bote, operată din cap până-n picioare!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bianca Drăguşanu ar putea să candideze cu succes la titlul de cea mai operată vedetă din România. Este concluzia unanimă a medicilor esteticieni şi a stiliştilor care sunt de părere că blonda lui Botezatu a suferit în ultimii zece ani mult mai multe intervenţii chirurgicale decât este dispusă să recunoască.

Imaginile prezentate, luni seară, la rubrica " Poveşti de tabloid" de la Observatorul Antenei 1 cu blonda lui Botezatu pe când avea doar 17 ani şi "cerşea" iubirea unui puştan din Hunedoara la emisiunea lacrimogenă "Din Dragoste" a lui Mircea Radu au lăsat cu gura căscată pe toată lumea.

    Mai citeşte:      Bianca reacţionează: "Sunt dezamăgită de colegii de la Antena 1"      Uite cum arăta Bianca fără operaţii estetice! - VIDEO      Bianca Drăguşanu i-a luat faţa lui Moni în Italia      Bianca Drăguşanu face furori la benzinărie      Bianca: «Vorbesc greu  din cauza buzelor!»

Nimeni nu a mai recunoscut-o pe vedeta care şi-a expus formele perfecte de păpuşă Barbie în Playboy în urmă cu doar câteva luni. Bianca de acum 10 ani avea 10 kilograme în plus în zona taliei, părul blond ars de la permanent atârnând neglijent pe umeri, o faţă bucălată plină de aluniţe şi o dantură cu probleme.

Medicii esteticieni au reuşit însă în cazul tinerei din Hunedoara o adevărată operă de artă, chiar dacă Bianca se încăpăţânează cu înverşunare să susţină că nu le-a trecut pragul decât de două ori: când şi-a pus implanturi la sâni şi, în urmă cu doar două săptămâni, când şi-a injectat buzele cu acid hialuronic.

"Mi-am pus silicoane, atât! 80 la sută din femeile din România au făcut-o", a declarat blonda vizibil deranjată de imaginile de acum 10 ani.

«Noua dantură i-a modificat favorabil zâmbetul»

Medicul este de părere că noua dantură a Biancăi este de un alb natural, dinţii au o formă şi un aspect deosebite, în perfectă armonie cu fizionomia şi produc o uşoară întinerire.

image

"Lucrarea dentară realizată acoperă spaţiile existente între dinţi şi dă un aspect natural noii danturi. Zâmbetul este şi el modificat favorabil, fiind mai strălucitor şi mai alb şi cu siguranţă îi poate aduce promovarea pe plan profesional. În concluzie, schimbarea este un succes. Bianca are, acum, o fizionomie mai agreabilă, care îi dă un plus de încredere în forţele proprii şi în relaţiile cu cei din jur".

«Probabil şi-a modificat şi talia prin metode chirurgicale»

Specialistul a făcut o comparaţie între Bianca din prezent şi cea de acum zece ani.

"Din pozele de acum câţiva ani, remarc, în primul rând, aspectul crud, de păpuşă! Frumoasă! Aluniţele de pe faţă au dispărut. Buzele sunt mai pline. Deşi a trecut timpul, nu se văd riduri (probabil şi de la botox), şanţurile naturale sunt, în continuare, puţin adânci (poate de la acid hialuronic sau ceva similar). De asemenea, remarc o linie a bărbiei puţin mai conturată (de la slăbit sau de la mezoterapie - n.r. microinjecţii cu substanţe ce stimulează mezodermul - sau lipoaspiraţie în zona inferioară a feţei). Sânii sunt foarte apetisanţi şi tonici - probabil, implanturi. De asemenea, are o talie superbă - fie din regim de viaţă sănătos (sport, atenţie la dietă), fie de la eventuale modelări chirurgicale".

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net