Blestemul Dinamo i-a ajuns şi în România pe cei de la Hajduk Split

Ultima actualizare:

    Adrian Cristea şi-a permis „artificii“ tehnice contra celor de la Split
Adrian Cristea şi-a permis „artificii“ tehnice contra celor de la Split

Andone a trimis pe teren o formaţie „scurtă", concentrată mai mult pe apărare şi pe ieşiri la ofsaid. Forma excelentă a lui Torje a decis partida şi victoria cu 3-1.

Prea multă reclamă pentru nimic. Dinamo s-a speriat mai mult decât era cazul înaintea partidei cu Hajduk Split, din turul III preliminar al Ligii Europei. Mai periculoşi şi mai vestiţi par a fi suporterii acestei echipe.

Vezi aici livetext-ul meciului: Dinamo - Hajduk Split 3:1. VEZI FOTO!

Dar roş-albii au şi ştiut să-şi facă singuri meciul uşor. Chiar din start. Cu zvârluga Torje în teren nici nu a fost greu. Dinamo a început în apărare, le-a dat mingea celor din Split şi şi-a aşteptat şansa. De câte ori puneau piciorul pe minge, „câinii" plecau în încrucişări ce le produceau migrene „haiducilor" şi ocazii bune oamenilor lui Andone. De fiecare dată, la finalizare, a aşteptat Torje. „Piticul" a şutat o dată, nu i-a mers, a mai încercat o dată, l-a blocat portarul, dar a treia oară a fost cu noroc. Nu, mingea nu a intrat în poartă, însă conform teoriei din spatele blocului, din copilărie, la trei sanşe uriaşe, merge un penalty.

Nervii spectatorilor s-au calmat repede, pentru că Andrei Cristea a înscris de la 11 metri. Atâtea evenimente şi nu era decât minutul 6! A urmat o perioadă de letargie în care Hajduk Split a plimbat mingea mai haotic decât Olimpia Bălţi. Croaţii au încercat ei ceva pe partea lor stângă de atac, pe la Homei, dar nici măcar pe-acolo nu le-a fucţionat jocul, deşi ar fi fost o pâine de mâncat.

Dinamo şi-a dat seama că nu a avut cu cine să stea la discuţie şi, de la jumătatea primei reprize, a pus total stăpânire pe joc. Poate că reuşita de 2-0 ar fi fost mâna destinului, dacă nu era mâna „şchioapă" a portarului croat Subasici la o minge semi-periculoasă al lui Adrian Cristea, scăpată în bară, şi pusă pe tavă lui Garat, aflat la primul meci ca titular la Dinamo şi la primul gol.

În repriza secundă, croaţii au dat un gol, prin Tomasov în minutul 64. Aproape imediat însă a venit o fază de K1 pentru oaspeţi, când Kone a intrat ca buldozerul şi a marcat sub transversală. Croaţii puteau totuşi să plece cu un scor excelent pentru returul de joia viitoare, însă au ratat o ocazie monumentală pe final! Nici „câinii" n-au avut mai mult noroc în ultimele secunde, atunci când oaspeţii au scos de pe linia porţii. S-a terminat 3-1, iar Dinamo are prima şansă la calificare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net