Bizar! Ea e femeia cu cele mai multe alergii din lume: 38!

Ultima actualizare:

Yvonne Simon, în vârstă de 33 de ani, are reacţii alergice la majoritatea lucrurilor care o înconjoară. Ea pooate intra în şoc anafilactic chiar şi atunci când o prinde ploaia afară!

Englezoaica trăieşte urmând o dietă alimentară extrem de strictă, bazată pe apă filtrată, linte, orez brun, morcovi, mere şi pătlagină şi are un stil de viaţă foarte grijuliu. Are mereu cu ea o umbrelă, în caz că plouă, şi poartă mănuşi de bumbac pentru a nu lua contact direct cu bani, ziare sau cărţi.

Medicii care au tratat-o spun că nu au mai văzut un număr atât de mare de alergii la o singură persoană: 38! Însă Yvonne nu a fost dintotdeauna aşa. Problemele ei ai început de la opt ani, iar cu timpul s-au înmulţit şi înrăutăţit.

Mai precis, Yvonneeste alergică la: deodorant, parfum, vopsea, băuturi acidulate, apa minerală, ciocolată, ceapă, noxe auto, cremă cu hidrocortizoni, alune, clor, peşte, ceai, cafea, portocale, roşii, latex, talc, tuş, monede, bancnote, paste, ulei de floarea soarelui, produse lactate, grâu, produse de patiserie, orez alb, terci de ovăz, zahăr alb, dulciuri, fum de ţigară, nichel, aur, argint, coloranţi alimentari, sulfaţi, clorură de calciu şi apă de ploaie.

"Urăsc faptul că sunt aşa şi mi-aş dori să duc o viaţă normală. Aş vrea să existe un expert care să mă poată ajuta", a declarat femeia, mama unei fetiţe de şapte ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net