Bine aţi venit la spa: un masaj cu şerpi sau o şamponare cu spermă de taur?

Ultima actualizare:

Un masaj cu șerpii oferă în același timp o senzație de masaj și de mângâiere a pielii. Sperma de taur amestecată cu o plantă din Iran întărește firul părulului și în același timp îl face moale, mătăsos și lucios. Masajul cu cactus reduce țesutului adipos. "20 minutos" a realizat un top al celor mai ciudate tratamente. Iată cum arată acesta:

1. Parcul Plantelor Carnivore și SPA Idal-Barack

La acest centru, situat în Israel, se oferă un masaj terapeutic unic: șerpi așezați pe spatele clientului. Aceștia dau în același timp o senzație de masaj și de mângâiere a pielii. Evident pentru cine are curajul să încerce acest tratament! Scump nu ar fi: doar 80 de dolari.

2. Spermă de taur

La un centru din Londra se folosește spermă de taur și rădăcină de kater - o plantă de proveniență iraniană - pentru regenerarea părului. Autorul acestui ingenios tratament, Hari Salem, susține că amestecul miraculos ajută părul să crească, îl întărește și îi oferă proteinele necesare pentru a fi moale, mătăsos și lucios. Tratamentul costă 86 de dolari.

3. Îmbăiatul în bere

Clienții unui centru din Republica Cehă se pot spăla și pot bea bere în același timp deoarece se practică scăldatul în bere. Această metodă permite circulația sângelui, eliberează toxinele și ajută la digestie.

Vezi pe adevarul.es restul topului.

image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net