«Bichonul» vinde haine pentru căţei!

Ultima actualizare:

"Bichonul", aşa cum e poreclit de prieteni şi colegi Neşu, are spirit de afacerist.

Nu a investit, aşa cum au făcut mulţi colegi de breaslă în maşini, haine de fiţe sau femei uşoare, ci a găsit un domeniu puţin exploatat în ţara noastră. Comercializează accesorii şi obiecte vestimentare pentru câini.

"Nu ne-am gândit niciodată că pornim o adevărată afacere. Totul a fost sub formă de hobby", a povestit pentru Click! jucătorul olandezilor de la Utrecht.

Neşu a dezvăluit că ideea vânzării de articole pentru câini i-a venit din întâmplare: "Căutam cu soţia mea hăinuţe pentru câinele nostru. Găseam foarte greu şi de cele mai multe ori nu erau produse de calitate. Ba erau descusute, ba prost făcute, aşa că am intrat pe internet, ne-am informat şi am ajuns la compania Puppy Angel, care este cea mai cunoscută în materie de haine de lux pentru animale. Am luat legătura cu ei şi am început să importăm produsele lor. Din ianuarie am devenit unic distribuitor pe România!".

Fostul stelist nu a fost "atins" deloc de criza financiară mondială: Neşu are un magazin în Oradea şi intenţionează să-şi extindă afacerile. "Acum căutăm distribuitori în toată România. Vrem să ne dezvoltăm pe cât posibil. Până acum am investit în jur de 30.000 de euro, dar probabil vom mai băga ceva bani", spune acesta.

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net