Beyonce, prima în topul celor mai bine plătite cântăreţe din lume! Cine urmează

Ultima actualizare:

    Beyonce este prima în topul celor mai bine plătite cântăreţe din lumeFoto: Splash
Beyonce este prima în topul celor mai bine plătite cântăreţe din lumeFoto: Splash

Beyonce ocupă prima poziţie în top! Astfel, cântăreaţa din Statele Unite ale Americii ocupă primul loc în topul celor mai bine plătite cântăreţe din lume în 2014, potrivit anunţului făcut marţi de revista Forbes.

Beyonce ocupă primul loc în topul celor mai bine plătite cântăreţe din lume în 2014. Artsiata are venituri estimate la 115 milioane de dolari, o sumă de peste două ori mai mare decât cea obţinută anul trecut. "Beyonce a susţinut 95 de concerte în perioada luată de noi în calcul, care i-au adus, în medie, 2,4 milioane de dolari per oraş", potrivit Forbes, care a citat date oferite de revista Pollstar.

Albumul "Beyonce" lansat în decembrie anul trecut şi contractele de publicitate i-au crescut veniturile, asigurându-i cântăreţei în vârstă de 33 de ani poziţia fruntaşă, potrivit Mediafax.

Locul al doilea în acest top i-a revenit cântăreţei Taylor Swift, în vârstă de 24 de ani, cu venituri estimate la 64 de milioane de dolari.

Poziţia a treia a clasamentului a fost ocupată de Pink, cântăreaţa în vârstă de 35 de ani, obţinând în 2014 venituri estimate la 52 de milioane de dolari. Urmează Rihanna, cu 48 de milioane de dolari şi Katy Perry, cu venituri de 40 de milioane de dolari. Jennifer Lopez s-a clasat pe poziţia a şasea în topul întocmit de Forbes, iar Miley Cyrus şi Celine Dion sunt la egalitate, pe locul al şaptelea, în timp ce Lady Gaga ocupă locul al nouălea.Topul Forbes e completat de Britney Spears, pe poziţia a zecea, cu venituri de 20 de milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net