Berlusconi, chel azi, cu păr mâine

Ultima actualizare:

    Berlusconi este iarăşi în atenţia presei din cauza imaginii sale schimbătoare
Berlusconi este iarăşi în atenţia presei din cauza imaginii sale schimbătoare

Potrivit ziarului ¨La Repubblica¨, părul lui Silvio Berlusconi merită o dezbatere naţională: există sau nu?. Pe pagina electronică a ziarului au fost publicate fotografii cu premierul făcute pe 23, 25 şi 27 ianuarie.

Pe data de 23 ianuarie, Berlusconi a fost surprins la nunta ministrului învăţământului, Mariastella Gelmini. Atunci părul său era des şi aranjat foarte bine. Fotografiile făcute pe data de 25 ianuarie, în cadrul unei vizite a acestuia la San Raffaele, l-au surprins pe premier cu mai puţin păr pe cap decât cu două zile înainte.

Pe 27 ianuarie, Berlusconi a fost fotografiat în Parlament şi se pare că are din nou aceeaşi cantitate de păr pe care o avea acum cinci zile.

Faptul că Berlusconi ar fi de fapt chel a fost vehiculat de mai multe ori în presa din Peninsulă. Până şi cântăreţul britanic David McAlmont vorbeşte despre freza premierului italian.

¨M-am săturat. E puternic, dar plictisitor şi bătrân. Părul nu este al lui şi din cauza operaţiilor estetice la ochi nu mai vede cât de vulgar a devenit¨, sunt unele dintre versurile melodiei englezului.

Vezi aici GALERIE FOTO cu freza schimbătoare a lui Berlusconi

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net