Benitez ameninţă cu demisia dacă Torres va fi vândut

Citeste tot despre: 

Antrenorul celor de la  Liverpool a avertizat că va demisiona în cazul în care proprietarii americani vor decide să-l vândă pe atacantul Fernando Torres pentru a reduce datoriile clubului, conform unui interviu acordat cotidianului Times.

”Eu sper ca acest lucru să nu se întâmple, pentru că, în caz contrar, voi demisiona”, a precizat tehnicianul spaniol care îşi apără bilanţul în ciuda situaţiei delicate în care se află echipa, atât pe plan sportiv cât şi economic.

”Renumele clubului a revenit la nivelul anilor '80. Este o reuşită fantastică. Toată lumea vorbeşte pozitiv de Liverpool şi vom deveni şi mai buni”, a precizat Benitez, antrenorul echipei care ocupă locul 7 în clasamentul Premier League şi se află pe poziţia a treia în Grupa E a Ligii Campionilor.

Benitez a respins totodată criticile privind lipsa sa de fler în privinţa achiziţiilor de jucători: ”Referitor la transferurile mari, eu consider că am făcut o bună afacere: Torres, Mascherano, Reina, Alonso. Keane este şi el un jucător bun, dar a trebuit să-l vindem pentru că nu juca la nivelul la care ne doream”, a conchis Benitez.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1