Beckham: „Sunt un fanatic al tatuajelor!”

Ultima actualizare:

- Ai jucat alături de fotbalişti mari: care a fost cel mai mare?- Gary Neville este cel mai bun prieten al meu pe care mi l-am făcut în cariere de fotbalist. Am jucat împreună la juniorii lui Manchester United, am făcut pasul la echipa mare şi am ajuns împreună şi la naţională. În rest, cei mai mari fotbalişti alături de care am jucat au fost Roberto Carlos, Ronaldo, Cantona şi Zidane. Dacă ar fi să aleg vreunul, aş spune Zidane. A fost un adevărat geniu.- Poţi descrie cum vezi meciul tău ideal de retragere?- Peste patru ani, la Campionatul Mondial din Brazilia, înscriind golul victoriei Angliei în finală. E adevărat aş avea 39 de ani, dar de ce să nu sper?-Mulţi dintre marii fotbalişti aleg cariera de antrenor după retragere. Te vezi în această postură?- Nu mă vă încă în postura de antrenor. Vreau să mai joc fotbal şi nu mă gândesc la o altă carieră, deşi am învăţat multe de la antrenorii pe care i-am avut, mai ales de la Ferguson, care a fost cel mai bun tehnician pe care l-am avut. Vreau să mă implic în proiecte de ajutare a copiilor, în colaborare cu Unicef... Am multe planuri. Uite de exemplu acum ador să realizez construcţii din Lego împreună cu fiii mei. E foarte distractiv.

- Eşti de acord să fie introdusă tehnoclogia avansată în arbitraj?- Cred că Joseph Blatter (n.r. preşedintele FIFA) ar trebui să acorde mai multă atenţie acestei propuneri pentru că este o problemă foarte importantă, mai ales la un Campionat Mondial. Nu zic asta pentru că Anglia a avut un gol anulat, deşi minge a intrat un metru în poarta. Sau au fost doi metri? (râde). Serios, dacă această metodă funcţionează în tenis, de exemplu, de ce să nu o aplicăm şi în fotbal?

- Ce părere ţi-a făcut Campionatul Mondial?- Spania a câştigat meritat turneul. Felicitările mele! Cât despre Anglia, suntem toţi dezamăgiţi că lucrurile nu au ieşit cum ne aşteptam. Îi sunt recunoscător, totuşi, selecţionerului Capello că mi-a dat şansa să trăiesc experienţa Mondialului alături de echipă.- Crezi că Jose Mourinho este antrenorul potrivit pentru Real Madrid?- Jose este un antrenor uriaş. A câştigat totul în Anglia şi în Italia. Cred că poate face la fel şi la Real. Oricum dacă Mancehster United nu va câştiga Liga Campionilor, atunci în mod sigur o va face Real.

- Dacă nu erai David Beckham, cine ţi-ar fi plăcut să fii?- Steve McQueen sau Zinedine Zidane. Steva a fost un actor fantastc şi Zizou cel mai bun jucători pe care l-am văzut jucând. Pentru mine este unic.

- Cum te-ai descrie într-un cuvânt?- „Hotărât”. Aşa am fost şi în vaţa profesională şi în cea personală şi m-a ajutat mult.

- Vorbeşte-ne puţin despre tatuajele tale. Care îţi place cel mai mult şi ce te inspiră să le faci?- Sunt un fanatic al tatuajelor, e adevărat. Preferatul meu este cel de pa spate. Familia este sursa mea de inspiraţie când îmi fac câte un tatuaj.

- Spune-ne trei lucruri fără de care nu ai putea trăi.- Soţia mea Victoria, cei trei copii ai noştri şi fotbalul.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net