Becali: "Dacă nu mai avem şanse la titlu, o să am ce să-i spun lui Stoichiţă"

Ultima actualizare:

Becali a spus că deocamdată nu are ce să-i spună antrenorului Mihai Stoicjiţă, dar o să-i spună dacă Steaua nu va mai avea şanse la titlul de campioană. "Eu nu am ce să-i spun lui Stoichiţă, că nu sunt profesor de antenori. Ca să îi zic lui ceva, trebuie să mă consult înainte cu cineva de la şcoala internaţională de antrenori. Eu spun doar ce văd. Nu mai înţeleg nimic. La ora asta suntem pe primul loc, deci sunt mulţumit. Nu prea am ce să-i spun acum. Dacă nu mai ai şanse la titlu, poţi să-i spui. L-am întrebat pe Vali (n.r. Argăseală) : 'Ne face cineva farmece, sunt magii? De ce jucăm aşa, nu mai înţeleg nimic", a afirmat Gigi Becali la GSP TV.

Patrnonul echiepi din Ghencea a adăugat că trebuia ca Steaua să sbulbere Pandurii. "Nu mai vorbesc nici cu Stoichiţă. E antrenor, să antreneze echipa. Nu mă mai bag. În el încă am încredere. Nu ştiu ce a pregătit el, că nu sunt profesor de antrenor. Când joci cu Pandurii, ce nevoie ai de Stoichiţă sau de antrenor...Când joci cu echipe mici. Pac, pac, le baţi, le spulberi, la revedere! ", a mai declarat Gigi Becali.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net