«The Beaver», filmul de revenire a lui Mel Gibson, eşec la box-office! VIDEO

Ultima actualizare:

Prima încercare a lui Gibson de revenire pe marele ecran, în filmul regizat de Jodie Foster, «The Beaver», a fost un semi-eşec în week-end.

Pelicula a fost lansată, iniţial, în ediţie limitată, în 22 de cinematografe, şi a făcut un profit de 104.000 mii de dolari, ceea ce nu este deloc bine, potrivit casei de producţie.

Aşadar, de ce filmul n-a avut succes? Probabil răspunsul este într-o combinaţie de motive interconectate, informează huffingtonpost.com

1. Starul filmului trece printr-un proces de custodie foarte urât, ce implică violenţa domestică, asta exceptând rasismul şi antisemitismul de care a dat dovadă.

2. Gibson nu a dat practic niciun interviu presei pentru a-şi promova lungmetrajul. El a fost de acord doar cu un singur interviu, fix înainte de lansare, care nu a fost chiar unul de promovare. El a făcut faţă unor întrebări dure despre trecutul său şi a tot încercat să-şi ceară iertare pentru ceea ce a făcut sau nu.

Mai citeşte:

Mel Gibson s-a predat poliţiei

Ce bună e fosta iubită a lui Mel Gibson, actriţa XXX Violet Kowal!

Mel Gibson şi-a regizat moartea

Deocamdată nu se ştie dacă «The Beaver» va avea succes până la urmă, dar la cum stau lucrurile, Mel şi Jodie ar trebuie să facă o muncă seriosă de PR (relaţii publice).

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE FILME, SERIALE ŞI VEDETELE TALE PREFERATE, ÎN RUBRICA CINEPREMIERE

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net