Bătrână de 82 de ani scoasă afară din apartament de firma-fantomă cu care împărţea casa fără să ştie

Ultima actualizare:

Cum a fost "înviată" o bătrână moartă de 20 de ani, ca să i se ia pământul

Creierul mafiei imobiliare, Francisc Kelemen, de 37 de ani, lasă fără casă o bătrână de 82 de ani, sub ochii căreia a crescut. Apartamentul cu 3 camere al bătrânei, care este vecină cu părinţii lui Kelemen, a fost scos la licitaţie, în 14 iunie, la societatea executorilor judecătoreşti Capotescu şi Jurchescu. El nu a fost cumpărat, iar licitaţia a fost reprogramată pentru 5 iulie.

În acel apartament locuieşte Ene Elena, o pensionară care se deplasează cu ajutorul unui cadru şi care habar nu are că apartamentul, aflat în blocul de pe strada Eneas, nr. 31/A, i-a fost scos la licitaţie pentru aproape 53.000 de euro. „Pe mine nu are cine să mă scoată din casă. Eu nu ştiu nimic”, a declarat Elena Ene. Promisiuni nerespectate

Femeia a ajuns în această situaţie pentru că în 2001 a făcut greşeala să se dea în întreţinere lui Francisc Kelemen, de 37 de ani. Acesta a promis să aibă grijă de ea pentru tot restul vieţii, apartamentul urmând să-i rămână lui Kelemen doar după moartea bătrânei. Imediat după ce a pus mâna pe apartament, în 2001, Kelemen a permis firmei Mafer Internaţional să îşi facă sediul social în apartamentul bătrânei, fără ca aceasta să ştie. Apoi Kelemen a luat un împrumut de 70.000 de euro de la firmă, pe care nu l-a restituit.

Firma fantomă are plângere penală pentru o evaziune fiscală de 100.000 de lei

Astfel, firma, care are adresă în apartamentul bătrânei, a cerut executarea silită a lui Kelemen. Cum  Kelemen nu are alte proprietăţi, firma a cerut judecătorilor să scoată la licitaţie apartamentul în care bătrâna are dreptul să locuiască până moare. Judecătoria Timişoara a dispus executarea silită, iar apartamentul a fost scos la licitaţie. Firma Mafer Internaţional SRL are doi administratori italieni, care apar doar în acte, în spatele cărora există bănuiala că s-ar ascunde chiar Kelemen Francisc.

Firma Mafer Internaţional SRL a fost controlată luna trecută de comisarii Gărzii Financiare Timiş. Aceştia au făcut plângere penală împotriva firmei la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, în 17 iunie, pentru că au descoperit că firma ar fi făcut o evaziune fiscală de 100.000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net