Băsescu s-a rugat duminică la mormântul mamei sale

Citeste tot despre: 

Cu lacrimi în ochi, preşedintele Băsescu s-a rugat, ieri la mormântul mamei sale. El nu a ajuns la parastasul de 40 de zile al Elenei Băsescu.

Au trecut 40 de zile de la moartea mamei preşedintelui, iar, sâmbătă, familia Băsescu a mers la cimitir pentru slujba şi pomenirea care se cuvin.

Sâmbătă. Soţia şefului statului, Maria Băsescu, cele două fiice, Elena şi Ioana, dar şi fratele preşedintelui, Mircea, alături de soţia sa, Doina, şi de copii au împărţit colivă şi pachete celor aflaţi în cimitir


Şeful statului a lipsit de la parastas, însă el a sosit la Constanţa, duminică dimineaţă, pentru a se ruga la mormântul mamei sale.

A venit îmbrăcat simplu, în negru, şi a stat cu capul plecat lângă cruce.


Gărzile de corp au stau la distanţă de şeful statului, repectând momentele de reculegere pe care Traian Băsescu le-a trăit la mormântul celei care i-a dat viaţă.

După 20 de minute, a părăsit aleea principală a cimitirului, nu înainte de a primi condoleanţe din partea oamenilor simpli aflaţi în cimitir la acea oră.

Mai multe bătrâne i-au urat lui Traian Băsescu sănătate şi putere de muncă. Preşedintele s-a urcat apoi în maşina prezidenţială, parcată la intrarea în cimitir, ajutat de SPP-işti.

„Tanti Jeni", aşa cum o ştia mai toată lumea, s-a stins din viaţă pe 4 octombrie, la vârsta de 81 de ani, în apartamentul său modest din Constanţa.

Vezi mai multe imagini în Mediacenter!


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1