Barcelona, 26-0 în ultimele șase meciuri

Ultima actualizare:

A fost al șaselea meci consecutiv, în toate competițiile, în care poarta lui Valdes a rămas intactă, în timp de ofensiva extraterestră a punctat în acest răstimp de 26 de ori.

David Villa a deschis scorul rapid, în minutul 9, după o nouă lecție de tiki-taka la viteză maximă la care au mai contribuit Messi și Pedro, ultimul centrând perfect pe jos în fața porții, de unde Villa a pus latul.

Iniesta a mărit avantajul în minutul 33 după un un-doi cu Pedro care a pus capăt unei serii de pase consecutive care a durat mai bine de două minute iar înainte de pauză Messi a fost la un pas de 3-0. Avea să fie doar o amânare a verdictului. Argentinianul a ieșit în forță de la vestiare și după două un-doiuri consecutive cu Dani Alves care au scos din joc jumătate din echipa adversă, a marcat din careu la colțul scurt.

Messi și-a desăvârșit opera cu un alt gol venit de pe altă planetă, după ce a înșirat de-a latul careului toți fundașii celor de la Sociedad și a tras din unghi la colțul lung fără nicio șansă pentru Claudio Bravo. Sârbul Bojan a făcut 5-0 în timp ce președintele Barcelonei își cerea deja scuze la tribuna oficială față de omologul său, o imagine devenită caracteristică la ultimele meciuri ale catalanilor.

Pep Guardiola și-a permis câteva modificări de la formula de bază, l-a odihnit pe Pique, titularizându-l pe Abidal în centrul defensivei, alături de Puyol și acordându-i lui Mascherano o șansă rară de a juca din primul minut înaintea lui Busquets. Însă apărarea nu a fost aproape deloc solicitată.

Barcelona are o medie de 4,3 goluri în ultimele șase partide din toate competițiile, nu a primit gol și nici nu a pierdut vreun meci. De altfel, succesul cu Sociedad este al nouălea consecutiv, ultima oară când Barca a ieșit fără victorie de pe teren fiind la 2 noiembrie, la Copenhaga, în Champions League.

Catalanii rămâni lideri în Primera, la două puncte în fața Realului din Madrid, care a trecut cu 3-1 în deplasare de Zaragoza.

Barcelona în ultimele șase meciuri:PD: Almeria - Barcelona 0-8CL: Panathinaikos - Barcelona 0-3PD: Barcelona - Real Madrid 5-0PD: Osasuna - Barcelona 0-3CL: Barcelona - Rubin Kazan 2-0PD: Barcelona - Real Sociedad 5-0

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net