Bărbatul care şi-a omorât soţia în somn, a scăpat de acuzaţii

Ultima actualizare:

Brian Thomas, în vârstă de 59 de ani, a visat că, în cortul în care dormea împreună cu soția, au intrat niște hoți. În timpul coșmarului, bărbatul și-a ștrangulat  nevasta în vârstă de 57 de ani, fiind într-o stare de automatism (mintea nu are niciun control asupra acțiunilor corpului).

Judecătorul a spus despre Brian că este un "bărbat decent și că a fost devotat soției sale" și nu este responsabil de acțiunile lui.

Procurorii au spus că au existat doar 50 de astfel de procese în toată lumea. În timpul procesului s-a luat în calcul posibilitatea ca Brian Thomas să fie internat într-un spital de boli mintale, însă trei medici psihiatri au declarat că acest lucru nu are nici un sens.

Atât apărarea, cât și acuzarea a căzut de acord, încă de la începutul procesului, că Thomas nu era conștient asupra comportamentului său în momentul săvârșirii crimei. Prin urmare, juriul a avut rolul de a stabili dacă bărbatul avea probleme psihice, și nu dacă și-a omorât soția.

Raymond, fratele acuzatului, a declarat: ”Nu am fost surprins că acest caz a ajuns pe masa procurorilor, ținând cont de circumstanțe. Însă Brian este un om blând și și-a iubit foarte mult soția. Ceea ce s-a întâmplat a fost un accident tragic în viața lor.”

”Toți cei care au ascultat apelul domnului Thomas la 999 știu exact care au fost sentimentele lui când și-a văzut soția moartă”, a declarat judecătorul.

Bărbatul a avut tulburări ale somnului aproape toată viața.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net