«Banii câştigaţi la Click! vor ajunge la fetiţa mea»

daniela-radu-castigator-sambata-3-iunie.jpg

daniela radu castigator sambata 3 iunie
Daniela Radu a câştigat 300 de lei la Click!MANIA
Foto: Click!

Daniela Radu ne-a vizitat la redacţie cu un loz câştigător. Bucureşteanca a descoperit trei simboluri identice cu 300 de lei.

”Este prima oară când câștig ceva la un concurs. Premiul de 300 de lei obținut la Click!MANIA o să îl dau fiicei mele de 14 ani, Mihaela Denisa. O să îi fac o bucurie pentru că învață foarte bine, iar bursa pe care o primește este insuficientă pentru tot ceea ce își dorește. Este greu când ai un copil care merită și nu poți să îl recompensezi așa cum ar trebui. Dar Click! m-a ajutat, așa că îmi pot face fata să se bucure. Mulțumesc Click!”
Şi tu te poţi număra printre norocoşi. Click!MANIA ţi-a pregătit peste 4.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 340.000 de lei. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, în valoare de peste 34.000 de lei, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, aparate de aer condiţionat, cărucioare de cumpărături, pături pliabile, vase de bucătărie şi multe altele. Avem şi peste 1.600.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de Duminică. Mult succes!

Loading...