Bănel n-ar vrea să dea banderola

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Noul antrenor al Stelei, Edi Iordănescu, va trebui să decidă cine va fi căpitanul echipei în partida de mâine de la Galaţi, având în vedere că şi Cristi Tănase, cel căruia Ilie Dumitrescu îi încredinţase banderola, va reveni printre titulari.

Bănel Nicoliţă a început sezonul din postura de om de bază al Stelei, însă în mandatul lui Ilie Dumitrescu a fost mai mult rezervă, fostul internaţional considerând că mijlocaşul de 25 de ani era incompatibil cu stilul Stelei.

De altfel, surse din anturajul echipei susţin că patronul Gigi Becali a fost extrem de nervos din cauza faptului că jucătorul său preferat era umilit de către Dumitrescu, acesta fiind de fapt şi unul dintre motivele pentru care latifundiarul n-a încercat să-l întoarcă pe Ilie, după ce acesta a demisionat.

După meciul cu Gaz Metan CFR, Nicoliţă şi-a exprimat aprecierea pentru cel care l-a învestit în postura de căpitan, Victor Piţurcă: „Nu m-am mai întâlnit cu domnul Piţurcă, însă el va rămâne mereu un antrenor special pentru mine. M-a ajutat foarte mult în carieră şi nu pot decât să-i mulţumesc din tot sufletul şi să-i urez multă baftă la Craiova".

Nicoliţă şi-ar dori să păstreze şi în continuare banderola, însă nici "decarul" Cristi Tănase n-ar vrea să renunţe la privilegiul de a fi căpitanul Stelei.

Surse din anturajul roş-albaştrilor ne-au dezvăluit că o decizie finală va fi luată astăzi, ultimul cuvânt urmând a-l avea antrenorul Edi Iordănescu.

«M-am consultat cu tata»

Edi Iordănescu, antrenor Steaua: "A fost decizia mea ca Bănel să fie căpitan la Craiova. Nu ştiu încă ce va fi în continuare, vom vedea”

simeon stalpnicul png

Antrenorul interimar al Stelei, Edi Iordănescu, a declarat că victoria de la Craiova este una de moral pentru jucătorii săi.

„Nu pot spune că am avut emoţii. Jucătorii au respectat tot ceea ce am discutat cu ei. Oricum, pot spune că la acest joc am folosit ideile lui Ilie Dumitrescu", a declarat Iordănescu.

Tehnicianul a recunoscut şi că s-a consultat cu tatăl său, Anghel Iordănescu: „Aş fi ipocrit să spun că nu discut cu tatăl meu, dar vorbim lucruri generale".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net