Balaci ţine în casă un ceas de 100.000 €

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ilie Balaci e unul dintre cei mai bogaţi tehnicieni români. Averea a facut-o antrenând echipe din Africa şi ţările arabe, cu care a câştigat 22 de trofee. "Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre cât sunt de bogat. Pentru mine nu banii sunt cei mai importanţi, ci familia", spune fostul mare fotbalist.

Pentru trofeele câştigate în Asia el a fost răsplătit cu vârf şi îndesat de către şeici. Cu toate acestea susţine că antrenorii români care declară prin ziare că primesc contracte de milioane de dolari în spaţiul arab nu spun adevărul: "Cunosc bine fotbalul de acolo şi nu ştiu ca antrenorii care nu vin din lumea mare a fotbalului să fie plătiţi cu salarii de milioane de dolari. Nu cred că sumele declarate prin ziare sunt reale. Eu am cucerit destule trofee în Asia şi am câştigat doar într-un singur an un milion de dolari. Cu tot cu bonusuri însă. Eram în Qatar, la Al Sadd, unde a fost şi Olăroiu anul trecut".

Balaci nu a fost recompensat doar cu bani în spaţiul arab, ci şi cu cadouri destul de scumpe. De la şefii lui Al Ain a primit printre altele un ceas Versace în ediţie limitată.

Balaci are un ceas asemănător

simeon stalpnicul png

"După câştigarea Cupei Cupelor Ţărilor Arabe a venit la mine managerul clubului cu o tavă mare din argint, pe care era o cutie inscripţionată Versace. Înăuntru era un ceas în ediţie limitată. Existau doar zece în lume. Avea 300 de grame, era numai din platină şi diamante şi costa 104.000 de dolari. Mi l-a dat! Îl am şi acum, îl ţin în casă. Nu îl port pentru că îmi e aiurea să umblu cu atâtea diamante pe mână", a mărturisit "Prinţul din Bănie".

El nu se teme că ar putea fi atacat de hoţi: "Am şase case, în Italia, la Bucureşti şi la Craiova. Dacă ştie vreunul în care dintre ele ţin ceasul atunci să vină să-l fure!".

Vrea să antreneze din nou în Asia

De un an Balaci e fără angajament. Ultima oară a antrenat în Kuweit, pe Al Kazma. În vară, ar vrea să plece din nou să antreneze în spaţiul arab.

"Aştept să vedem dacă apare ceva. Dacă voi primi o ofertă tentantă mă voi duce", a spus fostul mare fotbalist al Craiovei. El îşi doreşte să antreneze în Dubai, unde şi-a făcut foarte mulţi prieteni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net