Băieţel de doi ani, cu IQ-ul lui Einstein

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Oscar Wrigley este numele unui băieţel care face senzaţie în Marea Britanie, devenit membru al Mensa, un club select al celor mai inteligenţi oameni de pe planetă

În timp ce alţi copii se joacă în ţărână, Oscar descoperă minunile vieţii sălbatice şi învaţă despre Roma Antică. Mai mult, studiază şi muzica clasică şi poate recunoaşte instrumente diferite.

Nu e de mirare, având în vedere coeficientul său de inteligenţă de 160, comparabil cu al lui Albert Eistein sau al lui Stephen Hawking, considerat unul dintre geniile contemporane.

Nu este exlus ca IQ-ul lui Oscar să fie în realitate mai mare, întrucât testul Stanford-Binet, la care a fost supus micuţul, nu poate măsura mai mult de 160, iar el s-a descurcat excelent.

simeon stalpnicul png

"Recent, Oscar i-a explicat soţiei ciclul reproductiv la pinguini", spune mândru tatăl copilului, Joe, specialist IT din Reading, Berkshire.

Mensa a confirmat acceptarea lui Oscar Wrigley în rândurile sale, la vârsta de doi ani, cinci luni şi 11 zile. "Suntem fericiţi că părinţii săi ne-au ales pentru a-l ajuta să-şi dezvolte potenţialul", a declarat directorul executiv John Stevenage pentru Daily Mail.

Cel mai tânăr membru din toate timpurile al asociaţiei este Elise Tan Roberts, din Londra, primită la doi ani, patru luni şi 14 zile. Coeficientul său de inteligenţă este 154.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net