Badea: "Nu suntem în silenzio stampa, suntem în no comment!"

Nicolae Badea spune că nu rezultatele l-au demis pe Dario Bonetti, ci comportamentul şi declaraţiile cu privire la acţionari. Badea a declarat că Ion Marin se va ocupa de Dinamo până la sfârşitul lunii.

"Claudio Bozzini va rămâne antrenor secund la Dinamo şi se va ocupa de pregătirea portarilor. Profesional, atât el, cât şi Dario Bonetti au muncit foarte bine. Nu există reproşuri profesionale. Lucrurile au fost de cu totul altă natură, în plan administrativ şi în planul raporturilor contractuale. Existau clauze contractule, de unde până unde se întinde discursul, cât de profund este şi în ce termeni se poate realiza. Până atunci sunt nişte paşi de parcurs împreună cu staff-ul administrativ. Nu putem trece peste nişte etape doar pentru că vrem să facem un by-pass. Suntem în epoca microtehnologiei nu a lipiturilor reci şi a ştraifurilor făcute pe circuite", a spus Badea pentru Mediafax.

Badea spune că Dinamo nu este în "silenzio stampa", ci în "no comment"!

"Ne-am impus un moratoriu în relaţia cu presa până la sfârşitul lunii octombrie. Ne-am consumat tot stocul de timp în cursul zilelor de vineri şi sâmbătă. Nu suntem în silenzio stampa, dar suntem «no comment». Domnul Ion Marin a spus după meciul cu Pandurii Târgu Jiu că în raportul lui contractual cu Dinamo avea alte atribuţii, ceea ce era adevărat la ora respectivă. Timpul avut la dispoziţie a fost scurt însă şi nu am avut timp de aşa ceva", a mai spus Badea.


Loading...