Bacău: Un om de afaceri a sechestrat şi snopit în bătaie doi angajaţi

Ultima actualizare:

Faptele s-au petrecut aseară în complexul hotelier din Oneşti deţinut de omul de faceri, Mihai Iancu (53 ani). Potrivit victimelor, Sorin Şerban, bucătarul şef, şi Alexandru Cosma, pizzer, acesta s-ar fi enervat când a văzut că lipsesc mai multe sticle de vin din cramă şi i-a chemat să dea explicaţii.

Când au ajuns acolo au început să-i lovească cu pumnii şi picioarele şi să-i forţeze să bea câte un litru de whisky de fiecare. Anchetatorii spun că cei doi au fost loviţi cu sticlele în cap şi bătuţi continuu mai bine de o oră. Acelaşi lucru spune şi Sorin Șerban, una dintre victime.

"Ne-au forţat să bem după care ne-au bătut o oră şi jumătate cu bestialitate. Când colegul meu a leşinat a chemat şoferul şi i-a spus să-l ia, să-l ducă la spital şi să spună că l-a găsit pe stradă beat şi bătut", a declarat Sorin.

Acesta a rămas în continuare în complex unde a fost spălat şi schimbat de haine pentru a nu fi găsit plin de sânge. Într-un moment de neatenţie a reuşit să fugă.

"A trimis pe cineva de acolo să cumpere o cămaşă nouă, m-au spălat, m-au îmbrăcat, ştiu că a venit patronul şi îmi spunea ceva dar nu realizam ce spune. În cele din urmă am reuşit să ies", a mai spus victima.

Acesta a anunţat imediat poliţia, dar până au ajuns anchetatorii la faţa locului, totul era lună.

Dacă va fi găsit vinovat pentru acuzaţiile care i se aduc în acest dosar, Iancu şi amicul său, riscă să petreacă până la 15 ani după gratii.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net