Au zâmbit şi apoi au zburat cu îngerii. Poveștile victimelor accidentului aviatic din Indonezia

x-24-1.jpg

Ratih Windania, fiica ei Yumna, 2 ani, şi nepotul Athar Rizki Riawan, 8 ani, s-au pozat înainte de tragedie
Citeste tot despre: 

S-au pozat şi apoi s-au ridicat la ceruri! Fotografia în care apare Ratih Windania, alături de fiica și nepotul ei, a făcut înconjurul planetei. Cei trei s-au pozat cu câteva secunde înainte ca avionul Boeing 737, aparţinând Sriwijaya Air, să se prăbuşească, sâmbătă, 9 ianuarie, în Marea Java cu toţi cei 62 de oameni de la bord. Ratih era însărcinată.

Tragedie de nedescris! Avionul Boeing 737-500 a decolat sâmbătă, 9 ianuarie, de pe aeroportul internaţional Soekarno-Hatta din Jakarta, cu destinaţia Pontianak, de pe insula Borneo. La ora 14.40, avionul pierde legătura cu turnul de control şi se prăbuşeşte în Marea Java. La bord se aflau 62 de persoane, 50 de pasageri (43 de adulţi şi 7 copii) şi 12 membri ai echipajului.

x-24-2.jpg

Athar Rizki Riawan şi verişoarele lui au simulat zborul avionului cu o zi înainte de tragedie

Paza de Coastă indoneziană începe căutările şi descoperă rămăşiţele avionului la 23 de metri adâncime. Rudele victimelor află duminică vestea îngrozitoare: nu există nici un supravieţuitor. Cursa Sriwijaya Air 182 a fost blestemată. Sunt recuperate cutiile negre şi apar primele poveşti sfâşietoare despre destinele frânte.

x-24-3.jpg

Autorităţile au demarat o amplă operaţiune de căutare în Marea Java

Soţii Agus Minarni şi Muhammad Nur Kholifatul Amin au venit din Borneo la Jakarta pentru a merge la înmormântarea fratelui lui Amin. Trebuiau să se întoarcă acasă la 5 ianuarie, dar nu li s-a permis îmbarcarea fără testul PCR pentru COVID-19. Rudele lor speră acum ca ”autorităţile să le găsească trupurile pentru a-i îngropa cum se cuvine”.

x-24-4.jpg

Primele indicii arată că avionul Boeing s-a rupt în bucăţi la contactul cu apa

În avionul morţii s-a aflat şi Rizki Wahyudi, 26 de ani, şi soţia lui, Indah Halimah Putri, de 26 de ani, şi bebeluşul lor de 7 luni, Arkana Nadhif Wahyudi.
Însă povestea lui Ratih Windania, care era însărcinată şi care s-a pozat cu doar câteva minute înainte de decolare alături de fiica ei, Yumna, 2 ani, şi de nepotul Athar Rizki Riawan, 8 ani, a emoţionat întreaga planetă. ”La revedere, familie” au fost cuvintele care au însoţit poza. Ea se întorcea în Borneo împreună cu unchiul Tony Islmail şi mătuşa Rachmawati, a declarat pentru CNN Iwan, fratele lui Ratih şi tatăl băieţelului de 8 ani. Aeronava s-a dezintegrat la contactul cu apa, după ce aparatele de bord au înregistrat o coborâre abruptă de 3.000 de metri într-un minut.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1