Au vrut să fure maşina cu căruţa

Ultima actualizare:
Au vrut să fure maşina cu căruţa
Au vrut să fure maşina cu căruţa

Trei hoţi vânjoşi din Târgovişte s-au gândit să scoată un ban de pe urma unei Dacii vechi de peste 15 ani. După ce au pus ochii pe maşină, au aşteptat să vină noaptea şi au trecut la acţiune.

Citeşte şi:

I-au căzut banii din fund! A fost prinsă după clisme şi ecografii - VIDEO

Aşa se fură un milion de euro în 52 de secunde - VIDEO

Jaf de 16.000 de euro, sub ochii paznicilor

Ceea ce întrece orice imaginaţie este că au plecat la furat cu o căruţă, şi ea, furată. Ajunşi, în noaptea de miercuri spre joi, la locul-ţintă, Elvis Iordan ( 22 de ani), Cristian Luţă ( 39 de ani) şi Dinache Stelian ( 16 ani), au pus umărul la treabă şi au ridicat maşina de 1500 de kg.

Poate că ar fi reuşit să plece cu Dacia nestingheriţi dacă un locatar cu simţul auzului dezvoltat nu ar fi sunat la poliţie. Oamenii legii i-au prins în flagrant în timp ce se luptau din răsputeri cu "prada".

Bătrâna Dacie era parcată în spatele unui bloc din microraionul XI, din Târgovişte, şi aştepta să ajungă la programul "Rabla".

simeon stalpnicul png

Cei trei indivizi, văzând că maşina este ruginită, s-au gândit imediat să o valorifice. Proprietarul maşinii, Ion Popescu, spune că aştepta să ducă bătrâna Dacie la Remat pentru a lua un voucher.

Cei trei au venit la furat cu o căruţă pe care au luaseră acum o lună din localitatea dâmboviţeană Picior de Munte. "E căruţa mea. Mi-au furat-o acum o lună cu tot cu cal. Au modificat-o mult, dar eu îmi cunosc atelajul", a spus Virgil Zamfirescu, proprietarul căruţei.

Vezi în Mediacenter mai multe fotografii!


    Au vrut să fure maşina cu căruţa
Au vrut să fure maşina cu căruţa
image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net