Au ucis-o pentru un laptop!

Ultima actualizare:

Iniţial, Florin şi Martin au pus la cale să fure din casa femeii, care avea un copil de un an, un laptop. Inspiraţi din filme, ei au amplificat actul şi şi-au confecţionat cagule din propriile tricouri, după care s-au filmat, precum teroriştii înaintea unui atentat.

Ce-a urmat este rupt parcă dintr-un scenariu de groază. Adrenalina şi inconştienţa i-a împins pe cei doi la gesturi extreme. Puştiul de 15 ani, care se pare că este român, a fost cel care a dus la capăt acţiunea. Amicul lui s-a speriat văzându-se în casa femeii, mai ales că aceasta se uita la televizor într-o altă cameră. A dat să fugă. Florin, însă, i-a spus că e un laş şi că el va rămâne acolo chiar dacă va fi nevoie s-o omoare pe femeie.

Cearta a fost auzită de mama bebeluşului care s-a dus să vadă despre ce e vorba. Chiar dacă Florin avea mască, femeia l-a recunoscut. Speriat, adolecentul a împins-o la podea, i-a legat mâinile şi picioarele cu o sfoară. Victima urla cerând ajutor. Atunci băiatul i-a pus o bandă adezivă pe gură.

Apoi, pentru că femeia se zbătea, a lovit-o cu o rangă în cap până a omorât-o. Şocat de ceea ce auzise, Martin s-a întors la faţa locului. Cei doi au hotărât să ia trupul femeii şi să-l ardă într-o pivniţă. N-au apucat pentru că au fost prinşi de bărbatul victimei, care s-a întors acasă de la serviciu.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net