Au năvălit să ia ulei cu 3,7 lei sticla - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A fost luptă pe viaţă şi pe moarte la deschiderea primului hypermarket Carrefou r din Turnu Severin, judeţul Mehedinţi. Mii de de olteni s-au îmbulzit în faţa rafturilor pline cu produse la ofertă.

Încă din prima zi, hipermarket-ul a avut un succes nebun, întrucât promoţiile i-au atras pe clienţi ca un magnet. Oameni s-au călcat în picioare ca să prindă produse la preţuri promoţionale.

La câteva minute după deschidere, în cei 7.100 de metri pătraţi ai magazinului abia dacă era loc să arunci un ac. Începuse vânătoarea de produse! De la aparatură electrocasnică până la alimente, cumpărătorii au golit rafturile în câteva secunde, făcând uitată criza. Atraşi de preţul de doar 3,7 lei sticla, severinenii au „devastat", într-o clipită, rafturile cu ulei.

Vezi mai multe imagini în Mediacenter!

Dar şi standurile cu scaune au fost golite imediat, preţul acestora fiind de doar 4 lei bucata. Unii dintre ei au făcut chiar şi alpinism pentru câteva sticle cu ulei.

Rafturile cu ulei au fost devalizate. A apucat cine a fost mai puternic!

simeon stalpnicul png

„Staţi, doamnă, mai uşor, de ce mi le luaţi de pe raft?! Eu mi le pun deoparte şi dumneavoastră le puneţi în coş?!", striga un bărbat căţărat pe un raft.

Amatorii de preţuri mici. Printre cei peste 3.000 de olteni care s-au îmbulzit în faţa rafturilor au fost şi unii curioşi care n-au cumpărat mare lucru, dar au apucat o felie de tort şi un pahar de şampanie din partea casei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net