Au făcut un copil împreună, deşi sunt fraţi. Acum se căsătoresc, deşi e ilegal

Citeste tot despre: 

Un frate şi o soră din Irlanda, care au avut un copil împreună, intenţionează să încalce legea şi să-şi unească destinele la sfârşitul acestei luni, scrie Irish Mail.

Cei doi şi-au dezvăluit povestea de dragoste în luna mai, când au rămas şocaţi să constate că sunt fraţi de tată şi comit incest.

Chiar dacă sunt conştienţi de faptul că este ilegal pentru două rude să se căsătorească, aceştia sunt hotărâţi să-şi petreacă restul vieţii ca soţ şi soţie.

"Am depus actele pentru nuntă, aşa că ne vom oficia relaţia la sfârşitul acestei luni. Iniţial am vrut să ne căsătorim de Crăciun, dar ne-am răzgândit şi o facem mai devreme. Va fi o nuntă mică, cu doi martori care ne cunosc foarte bine situaţia. Nu ştim dacă vreunul dintre părinţii noştri va participa la eveniment", a povestit mirele.

Cei doi s-au îndrăgostiti în urmă cu trei ani fără să ştie că au acelaşi tată, iar anul trecut au adus pe lume un copil. În tot acest timp, bărbatul nu a ţinut legătura cu mama sau tatăl său, iar când relaţiile s-au reluat, ceoi doi şi-au dat seama că sunt fraţi.

 


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1