Au făcut Halloweenul acasă la Dracula

Ultima actualizare:

Spiritele rele au dominat în seara de Halloween întreaga zonă a Branului. Misteriosul Castel al contelui Dracula a atras turişti din toată ţara, dar şi din străinătate.

Cu toţii au îmbrăcat costume înfricoşătoare şi s-au pus pe distracţie în curtea castelului sau prin pensiunile din zonă. Atracţia serii a fost însuşi Contele Dracula, care i-a aşteptat pe curioşi în curtea Castelului Bran.

„Spiritul meu a dăinuit mereu în inima României. Turiştii sunt încântaţi să mă vadă şi doresc să se fotografieze cu mine. În seara asta sunt cel care îi protejează pe vizitatori de ielele ademenitoare", ne-a spus, în "exclusivitate", Vlad Ţepeş.

Turiştii care au ales să-şi petreacă seara de Halloween la Bran au fost încântaţi de aventura de pe tărâmul misterios al lui Dracula.

„Este foarte frumos aici. Ne doream foarte mult să venim la Castel şi să îl vedem pe Dracula", a spus Catrese Thomasun (20 de ani) care a venit cu prietenii tocmai din Ungaria.

Străinii au luat cu asalt Pasul Tihuţa

Legenda romanului „Dracula" de Bram Stocker i-a adus şi în acest an pe turişti la Hotelul „Castel Dracula" de la Piatra Fântânele, din Pasul Tihuţa. Printre aceştia au fost 16 americani, 46 de sârbi şi 22 de englezi.

Pe lângă decorul sinistru cu care au fost întâmpinaţi la castel, turiştii au avut parte şi de alte surprize. Aceştia au fost conduşi pe acorduri de muzică lăutărească, până la locul în care urma să fie aprins focul de tabără, iar „Elixirul lui Dracula", nu a lipsit de la petrecere, alături de fripturile suculente.

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net