Au exersat degeaba loviturile de la 11 m

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Craiova a părăsit Cupa României după loteria penalty-urilor, unde elevii lui Piţurcă au clacat inexplicabil, deşi la antrenamente au fost campioni.

Oltenii au exersat degeaba loviturile de la 11 metri în zilele dinaintea meciului cu Dinamo. Atunci când au fost puşi în faţa faptului în sine au clacat, chiar dacă la antrenamente dovediseră că stăpânesc bine acest procedeu.

„Au bătut şi cu o zi înainte de meci şi au părut foarte siguri pe ei. Nu ştiu ce s-a întâmplat la joc", a precizat un oficial al echipei, care a dezvăluit că Victor Piţurcă avea deja o listă cu jucătorii care să execute penalty-urile.

Iar Găman, Bărboianu, doi dintre cei care au ratat miercuri seară, erau primii, pentru că, la antrenamente, marcaseră de fiecare dată. "Pe listă se mai aflau nume ca Gargorov, Prepeliţă, Wobay (jucători înlocuiţi de Piţurcă pe parcursul meciului) şi Dorel Stoica, acesta din urmă având misiunea să bată ultimul penalty, care putea fi decisiv. Nu a mai fost cazul. „Sunt amărât. Pur şi simplu jucătorii au ratat, nu şi-au pregătit execuţiile bine şi asta a fost", a explicat Piţi, care nu s-a mai întors cu echipa la Craiova, preferând să pregătească în Bucureşti al doilea duel cu Dinamo, cantonând echipa la Mogoşoaia.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5