Au devenit vedete pe cârca altora!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au avut bani, dar nu şi-au putut cumpăra accesul la lumea mondenă. Conduceau maşini luxoase, dar degeaba îşi ambalau motorul la maximum pe Dorobanţi, pentru că nu reuşeau să atragă priviri.

Fără folos lăsau mii de euro în magazine de haine, dacă nu aveau unde să îşi etaleze ţinutele. După încercări eşuate de a se face remarcaţi, mulţi au găsit răspunsul la întrebarea lor!

Asocierea cu o persoană cunoscută şi chiar o relaţie cu cele mai frumoase femei ale ţării i-au ajutat pe mulţi aninimi să-şi facă intrarea în lumea mondenilor. Claudiu Pătraşcu, Bianca Drăguşeanu, Codin Maticiuc şi Joe din Drumul Taberei sunt doar câteva exemple!

Bianca Drăguşeanu, opera lui Bote

Deşi are un fizic demn de invidiat, Bianca Drăguşeanu nu a reuşit să se facă remarcată de-a lungul timpului. Nici prezentările de modă din ţară şi de peste hotare nu au reuşit să o pună în valoare prea mult, norocul surâzându-i abia în vara acestui an. Idila cu designerul Cătălin Botezatu a transformat-o însă într-o vedetă 100%.

La scurt timp de la primul sărut nu au întârziat să apară ofertele de la televiziuni, care o voiau pentru a-şi garanta audienţa ridicată, iar organizatorii de evenimente mondene au început să o treacă pe lista invitaţilor de seamă.

Bianca şi Cătălin, un cuplu cu dezechilibre

Compatibilitatea bioritmică în cuplul Bianca Drăguşeanu şi Cătălin Botezatu indică procente ce pot determina frecvente dezechilibre care pot afecta durabilitatea relaţiei.

Este de remarcat diferenţa de 6 zile pe bioritmul fizic, diferenţă ce-i situează în permanenţă pe poziţii contradictorii. Când Bianca este situată fizic pe maximum pozitiv, Cătălin este într-o zi de tranziţie spre semiperioada negativă, şi invers. Asemenea conjuncturi bioritmice sunt foarte greu de compensat.

Este posibilă o acceptare tacită, dar aceasta nu se poate permanentiza deoarece solicită eforturi deosebite şi acumulări de resentimente care ies la suprafaţă. Îi dezavantajează şi numărul de şase zile de simultaneitate pe faza pozitivă a bioritmului emoţional, insuficient pentru o relaţie armonioasă.

Bianca şi Cătălin vor avea nevoie de o necontenită comunicare afectivă nonverbală şi, nu în ultimul rând, de iniţiativa partenerului situat într-o stare bioritmică mai avantajoasă.

Vor constata cu surprindere cum stările bioritmului lor emoţional şerpuiesc într-o permanentă diferenţă de zece zile, când unul este plus, celălalt este minus, după care situaţia se inversează.

În schimb, pe bioritmul intelectual, diferenţa de numai două zile dintre Bianca şi Cătălin le oferă un foarte bun procent de 88%.

Acesta îi va stimula să folosească masca, aparenţele, iar în spatele acestora se pot ascunde oportunităţi, interese, convenienţe, numai de ei ştiute. Un asemenea cuplu de o aparentă transparenţă devine suficient de opac pentru privirile indiscrete şi neavizate.

Joe, «şlefuit» de EBa

În urmă cu un an, Ionuţ Gheorghe nu reprezenta mai nimic pentru lumea celebrităţilor, în afara faptului că „sponsoriza" câteva domniţe de prin cluburi cu haine din magazinele sale din Unirea.

Prietenia cu fiica cea mică a Preşedintelui nu numai că l-a transformat într-un Don Juan, plasat pe un piedestal aproape de neatins, dar i-au crescut şi vânzările de la cele două buticuri.

Astăzi, tânărul jonglează cu vedetele feminine, atunci când vine vorba de relaţii şi are parte de un tratament de VIP când trece pragul localurilor de fiţe.

Luciu, creaţia lui Maxer

În urmă cu şase ani Nicoleta Luciu nu era nimic altceva decât încă o fată frumoasă, care aspira la titlul de top-model. Mergea cu tramvaiul, se îmbrăca de la Bucur Obor şi locuia într-un apartament cu două camere, în care împărţea dormitorul cu sora sa mai mică, Iuliana.

După ce a început relaţia cu Dinu Maxer, care era în mare vogă la momentul respectiv, Nicoleta a început să guste şi din celebritate.

A făcut parte dintr-o formaţie, Laguna, a fost asistenta lui Horia Brenciu la Antena 1 şi, prin intervenţiile lui Maxer, a ajuns şi omul de baza al lui Teo Trandafir.

Sorana a făcut istorie din Pătraşcu

În urmă cu cinci ani, fosta componentă a trupei ASIA, Sorana, l-a transformat pe Claudiu Pătraşcu într-un punct de referinţă în lumea mondenă. Am putea spune că tânărul a creat o adevărată modă, fiind printre primii băieţi care au colecţionat maşini scumpe, bijuterii exclusiviste, dar şi femei frumoase.

Pătraşcu a fost şi primul „actor" fără voie într-o telenovelă mondenă, infidelităţile sale de acum patru ani fiind subiect de discuţie în fiecare colţişor al cafenelelor din Dorobanţi. Evident, vinovate au fost ispitele, toate manechine şi câştigătoare ale consursurilor de frumuseţe!

Delia face vedete din oameni de afaceri

Acum patru ani, Delia Matache nu numai că l-a transformat pe omul de afaceri Florin Moldoveanu într-o vedetă, dar i-a făcut cunoscute şi o parte din afaceri printre devoratorii de mondenităţi.

În timp ce pentru Delia, Florin era un echilibru material, ajutând-o să se relanseze într-o carieră solo, cântăreaţa l-a ajutat să devină o persoană publică. Astfel, clubul pe care îl patrona Florin s-a transformat rapid în unul dintre cele mai bine cotate localuri de noapte ale Bucureştiului.

Poponeţ, ajutat de Gina Pistol

În urmă cu cinci ani, lumea mondenă a Capi­­­­talei se mai îmbogăţea cu un „băiat de bani gata", datorită celei mai dorite femei din România, Gina Pistol.

Codin Maticiuc şi-a făcut apariţia în lumina reflectoarelor datorită relaţiei de lungă durată cu fostul iepuraş Playboy, care de-abia rupsese legătura cu unul dintre cei mai influenţi oameni de atunci, Răzvan Păunescu.

Poponeţ a muncit din greu la imaginea sa, fiind nevoit să îşi scoată toţi bolizii din parcare şi să o plimbe cu Ferrari-ul decapotabil pe Gina prin Dorobanţi. Efortul a meritat, avand în vedere că, la scurt timp, asocierea de imagine cu Gina Pistol, l-a transformat în unul dintre cei mai vânaţi burlaci din cluburile bucureştene.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net